Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 16 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Dankzij deze gadgets is je uit de hand gelopen afwas zo weer schoon

Voor de meeste mensen is de afwas een klusje dat ze liever aan iemand anders overlaten. Dit zorgt in behoorlijk wat huizen voor stapels vieze borden, waar op een gegeven moment zelfs leven op lijkt te ontstaan. Een afwasmachine is wat dat betreft een geweldige uitvinding en neemt behoorlijk wat werk van je over. Toch neemt hij ook best wat ruimte in beslag en wordt je energierekening er hoger van. In Japan kunnen ze tegenwoordig ook met de Kurasa Wash gadget van Thanko aan de slag. Het is een beetje de gulden middenweg tussen met de hand afwassen en een afwasmachine gebruiken.

Afwas geschrobd met de druk van een knop

De gadget neemt namelijk het poetswerk van je over. Je klemt je bord of kommetje eerst in het apparaat en vervolgens zorg je er met de druk van een knop voor dat je afwas grondig schoongeschrobd wordt. Je bord gaat namelijk roteren, terwijl er automatisch afwasmiddel toegevoegd wordt en borstels en sponzen aan de slag gaan. Na afloop moet je je afwas nog wel even spoelen en in een afdruiprek laten drogen. Ja je kunt je afwas ook met een theedoek zelf drogen, maar dat is weer extra werk.

Kurasa Wash gadget afwas

Te koop in Japan

De Kurasa Wash werkt met een batterij, welke met een volle lading het een uur zou  moeten volhouden. Daarna kun je het apparaat gewoon weer opladen. Onlangs is de afwasgadget gelanceerd in Japan en kunnen ze er daar al vrolijk mee aan de slag. Helaas kunnen we in Europa voorlopig niks anders doen dan jaloers zijn op wie de gadget al wel heeft. Thanko verkoopt wel verschillende producten via Amazon en we hopen dan ook dat we de Kurasa Wash daar gauw zien verschijnen.

Als je toch voor een afwasmachine wilt gaan, maar niet al teveel ruimte hebt, kun je ook voor dit exemplaar kiezen. Deze verborgen afwasmachine bespaart je kostbare ruimte en geld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bright

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dankzij deze gadgets is je uit de hand gelopen afwas zo weer schoon
Sluiten