Daniel Koster
Daniel Koster 22 aug 2015
Leestijd: 2 minuten

Kweek zonder dat je er wat voor hoeft te doen kruiden binnenshuis met de Verdure

We zijn steeds meer met onze gezondheid bezig. Hierbij zijn we erachter gekomen dat de meeste dingen die we uit de supermarkt kopen niet zo gezond zijn. Dit aangezien er allerlei troep aan wordt toegevoegd om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de producten langer meegaan of om ze goedkoper te maken. Vandaar dat de meeste mensen concluderen dat ze het beste zelf dingen kunnen verbouwen. Ben jij ook van deze overtuiging maar heb je de tijd en/of de ruimte niet om daadwerkelijk zelf dingen te verbouwen? Dan is de Verdure het apparaat voor jou!

Verdure

De Verdure is ontwikkeld door de designer Seoyeonjin Choi. Het slimme aan de Verdure is dat je er kruiden mee kunt verbouwen zonder dat je erop hoeft te letten of ze wel genoeg water krijgen. Dit aangezien de slimme plantenbak zelf de watertoevoer reguleert. De aarde waar de kruiden zich in nestelen kan namelijk water vanuit het reservoir opzuigen wanneer-ie wat droog wordt. Daarnaast wordt de Verdure door een Halogeen-lamp ondersteund. Hierdoor heeft de kleine moestuin geen zonlicht nodig en kan-ie binnen worden opgehangen. Bijvoorbeeld boven je aanrecht, zodat je altijd even wat kruiden van de planten kan plukken wanneer je eten aan het voorbereiden bent.

Concept

Helaas, (voor nu) is de Verdure enkel nog een concept. Ben je zelf echter enthousiast over het project en wil je dit aan de designer laten weten, of wil je de designer zelfs helpen om het project werkelijkheid te laten worden, dan kan dat. Je kunt hier andere gave projecten van de ontwerper vinden. Van ons mag het concept werkelijkheid worden!

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kweek zonder dat je er wat voor hoeft te doen kruiden binnenshuis met de Verdure
Sluiten