Tech 9 jan 2019 Mark Hofman

La Casa de Papel seizoen 3: grote onhulling in opnamefoto’s

La Casa de Papel is inmiddels toe aan haar derde seizoen. De immens succesvolle Spaanse serie maakt zich op voor een terugkeer op Netflix en de opnames zijn in volle gang. In het Italiaanse Florence zijn de acteurs gespot tijdens deze opnames en dat zorgt voor een aantal scheve gezichten. Er is namelijk iemand aanwezig op de set, die er eigenlijk helemaal niet meer hoorde. 

Opvallend personage op set La Casa de Papel

Op Instagram zijn de eerste opnamefoto’s opgedoken van La Casa de Papel seizoen 3. De serie keert terug op Netflix en de hype rondom het nieuwe seizoen is immens. Dat is niet gek aangezien de voorgaande twee seizoenen ontzettend goed ontvangen werden, waardoor de populariteit de pan uit rees. Maar waar we op dit moment van de serie wel dachten te wisten wie we terug zouden zien in het derde seizoen, weten de foto’s ons toch te verbazen.

⚠️Hieronder volgen SPOILERS⚠️

In het tweede seizoen van La Casa de Papel liep het ontzettend slecht af voor Berlin. De grote uitvoerende leider van de overval werd neergeschoten en kwam hierdoor dus aan zijn einde. Echter is het personage wel gespot tijdens opnames in Italië. Eerder zagen we een video van Netflix waarbij de cast van de serie bij elkaar kwam, waar ook Berlin te zien was. Maar waar we eerder dachten dat we te maken hadden met een reünie, zit het personage daadwerkelijk in het derde seizoen van de serie.

Naast de bovenstaande foto is ook een video naar buiten gebracht waarin Berlin en de professor te zien zijn.

View this post on Instagram

#lacasadepapel #netflix

A post shared by Divertissement 💯 modération © (@oklmworldwide) on

La Casa de Papel naar Italië?

De opnames van de serie vinden op dit moment dus plaats in Florence, Italië. De overvallers hebben het tweede seizoen met succes afgesloten, maar er zijn overduidelijk zaken gaande waardoor ze niet blijven zitten waar ze zaten. Gaan ze verder met hun werk in Italië of is er iets anders aan de hand? Het zijn vragen waar we op dit moment nog geen antwoord op hebben.

Als het goed is komen we later dit jaar wel achter de antwoorden. Netflix heeft het derde seizoen voor 2019 besteld, alleen de vraag is wanneer deze daadwerkelijk zullen verschijnen. Daar zullen we later meer over horen.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
La Casa de Papel seizoen 3: grote onhulling in opnamefoto’s
Sluiten