Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 9 okt 2019

Netflix lanceert La Casa de Papel seizoen 4 eerder dan verwacht!

Netflix heeft vele topseries te bieden, maar er zijn er maar weinig zou goed als La Casa de Papel. Vandaar dat veel fans blij waren toen in juli dit jaar het derde seizoen van deze misdaadserie online kwam.

Ondanks dat je misschien zou verwachten dat het nu voorlopig even stil gaat zijn rondom deze Netflix hit, lijkt het er nu op dat het vierde seizoen sneller gaat komen dan verwacht was. Acteur Rodrigo de la Serna heeft namelijk in een interview aangegeven dat het vierde seizoen niet alleen al volledig gefilmd is, maar in januari al uit zou gaan komen.

Vierde seizoen La Casa de Papel in januari al op Netflix?

De Spaanse serie La Casa de Papel, in het Engels ook wel ‘Money Heist’ genoemd, is nog steeds een van de populairste Netflix series van dit moment. Dit terwijl er gezien het gigantische aanbod van de dienst natuurlijk veel concurrentie is.

Gezien het succes van de eerste drie seizoenen is het ook niet meer dan logisch dat er ook nog een vierde zal gaan komen. Al hadden wij echter verwacht dat het nog wel even zou duren voordat deze op Netflix zou verschijnen. Dit omdat het tenslotte nog maar enkele maanden geleden is dat het derde seizoen van La Casa de Papel online kwam.

In een recent interview met acteur Rodrigo de la Serna, die Palermo speelt, werd echter bekend dat het aankomende vierde seizoen inmiddels al afgerond is. Sterker nog, de nieuwe afleveringen zouden in januari 2020 al op Netflix te zien gaan zijn.

De Italiaanse site SmartWorld beweert zelfs de exacte releasedatum te weten, namelijk 4 januari.

Concurrentiestrijd

Er wordt gespeculeerd dat deze snelle release te maken heeft met het feit dat Netflix er de komende tijd veel concurrentie bij gaat krijgen. Met name van Disney+ en de aankomende streamingdienst van Apple, welke beide in november dit jaar gaan verschijnen.

Een gloednieuw seizoen van La Casa de Papel zou er zomaar voor kunnen zorgen dat kijkers hun Netflix abonnement toch nog maar even aan zullen houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix lanceert La Casa de Papel seizoen 4 eerder dan verwacht!
Sluiten