Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 3 sep 2018

Laad al je devices draadloos op met Wyrex

Terwijl ik dit schrijf heb ik zo’n drie kabels in mijn gezichtsveld. Eentje om mijn laptop op te laden, een andere voor mijn iPhone X en de laatste is een USB-kabel voor een toetsenbord. Kijk ik verder naar rechts, dan zie ik daar nog een oplaadkabel voor mijn Apple Watch en heb ik ook nog Airpods die soms aan de oplader moeten hangen. Kortom, veel kabels in mijn huis. Als jij er van houdt om je bureau volledig kabelvrij te houden, dan is de Wyrex een device dat aan jouw wensen voldoet. Het is een oplaadstation dat zo’n beetje alles draadloos kan opladen.

Alles draadloos opladen met de Wyrex

Het enige dat je nodig hebt, is een device die daadwerkelijk draadloos opgeladen kan worden. In de basis is de Wyrex het beste te gebruiken wanneer je een iPhone, een Android-device, een Apple Watch en Airpods hebt. In dat geval kun je al die devices tegelijkertijd draadloos opladen.

In het geval van je smartphones, kun je gebruik maken van fast charging, waardoor je telefoon binnen de kortste keren weer volledig is opgeladen. Daarnaast maakt het systeem gebruik van een magnetische achtergrond, waardoor je telefoon er niet zomaar afdondert.

Wyrex

Verder heeft de Wyrex de mogelijkheid om via de Kickstand rechtop te staan. Op die manier zou je makkelijker gebruik kunnen maken van videobellen terwijl je telefoon aan het opladen is of het zien van berichten die binnen komen. Een losse set van de Wyrex kost je momenteel 79 dollar. Hij werd in eerste instantie voor 59 dollar op Kickstarter gezet, maar die vroege versies zijn inmiddels al uitverkocht. Wil je echter een systeem voor thuis en op het werk, dan kun je voor 129 dollar er gelijk twee aanschaffen. De doelen voor de campagne zijn overigens al gehaald, waardoor hij als alles goed gaat in december van dit jaar wordt uitgestuurd. Meer over draadloos opladen vind je hier.

Reageer op artikel:
Laad al je devices draadloos op met Wyrex
Sluiten