29 dec 2015 Daniel Koster

Laat je mening horen! Hoe moet een hond een broek dragen?

Hoe moet een hond een broek dragen? Het is een belangrijk vraagstuk. Want er zijn diverse mensen die een hond hebben en deze een broek laten dragen. Maar als je je keffer een broek laat dragen, hoe zou jouw trouwe viervoeter deze dan dragen? Het kan namelijk op twee manieren! En het internet zou het internet niet zijn als hier druk over wordt gediscussieerd.

Twee manieren

Zoals je hieronder kunt zien is het voor de hond mogelijk om een broek op twee manieren te dragen. Je kunt de eerste manier aanschrijven aangezien jouw keffertje op vier voeten loopt. Aangezien de broek de functie vervult van het bedekken van je benen zou de broek bij de viervoeter zijn vier poten moeten bedekken. Echter is er ook iets te zeggen voor de tweede manier. Een broek wordt namelijk ook gedragen om zaken als de billen te bedekken. En aangezien ook jouw blafbeest slechts twee poten heeft die aan de billen vast zitten, zou de broek dan op de tweede manier beter bij de hond passen.

View post on imgur.com

Een consensus

Een consensus kan niet helemaal worden gevonden, maar de algemene opinie is toch dat de tweede versie de manier zou zijn voor de hond om een broek te dragen. Dat is in ieder geval wel de overheersende opinie op de WANT-redactie. En laten we eerlijk zijn, voor sommige honden zou dat ook best aan te raden zijn. Soms kun je zo naar binnen kijken. Of je een hond er blij mee maakt, dat is nog maar de vraag. Want waar de mens een broek draagt om het niet koud te krijgen en ook als een manier om bepaalde delen verborgen te houden voor de buitenwereld is deze behoefte er bij de hond niet. Kortom; een interessante discussie zonder winnaar. Waar we ons (op het internet) toch weer mee bezighouden, hè!

En; wat vind jij? Laat je mening via Facebook horen!

Reageer op artikel:
Laat je mening horen! Hoe moet een hond een broek dragen?
Sluiten