Milton Broen
Milton Broen 8 okt 2015

Laat nooit meer een glas sneuvelen met de Silicon Glasses

Het overkomt iedereen wel eens. Het laten sneuvelen van een glas. En dat zorgt voor rommel, veel rommel. Dit zijn dan ook de ideale ‘glazen’ voor als je wel eens wat laat vallen of niet wil dat je glazen sneuvelen op reis.

Snow Peak Silicon Glasses

De Silicon Glasses van Snow Peak zien eruit als doodnormale glazen. Er schuilt echter een ‘addertje onder het glas’. Op het moment dat je het glas in je hand hebt merk je direct dat het niet om een normaal glas gaat. Zoals je al aan de naam kunt raden, is dit glas van siliconen gemaakt. Dit maakt ‘m flexibel en onbreekbaar. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld een glas mee willen in hun backpack. Buiten alles is-ie ook hitte- en koubestendig. Van min twintig tot plus tweehonderd graden Celsius. Een kopje koffie of thee is dus geen probleem uit dit handige ‘glas’.

Het glas van siliconen aanschaffen?

Als jij niets anders wilt dan dit glas kun je ‘m hier vanaf zo’n 22 euro euro in huis halen. In vergelijking tot een normaal glas is-ie misschien wat aan de prijzige kant, maar de Silicon Glasses zijn velen malen duurzamer.

Meer vette glazen?

Als je opzoek bent naar meer vette glazen zorg dan dat je even een blik werpt naar deze toffe whiskyglazen. Klik hier voor meer informatie.

Reageer op artikel:
Laat nooit meer een glas sneuvelen met de Silicon Glasses
Sluiten