Jelle van Es
Jelle van Es Games 10 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Laatste Borderlands 3 DLC vanaf vandaag speelbaar

Mocht je nog altijd genieten van Borderlands 3 en in het bezit zijn van de Season Pass voor de game, dan hebben we goed nieuws. De laatste update in de vorm van Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck is vanaf nu namelijk in de game te beleven.

Dit is de vierde en tevens laatste uitbreiding die binnen de Season Pass valt. Het kan zijn dat er hierna nog nieuwe uitbreidingen gaan komen, maar die moet je dan waarschijnlijk los gaan aanschaffen.

Los met Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck in Borderlands 3

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck is een ietwat aparte uitbreiding voor Borderlands 3. In plaats van dat je naar een nieuwe locatie afreist en daar volledig losgaat, lijkt deze uitbreiding zich volledig af te spelen in het brein van Psycho Krieg, een personage dat je wellicht kent van het tweede deel. Het is de wetenschapper Patricia Tannis namelijk gelukt om in dat brein te kruipen en op zoek te gaan naar de vraag of het speciale Vaulthalla daadwerkelijk bestaat. Het is aan jou als Vault Hunter om daar een antwoord op te krijgen. De onderstaande trailer geeft alvast een goed voorproefje van wat je kunt gaan beleven in de game

In de uitbreiding Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck ga je dus aan de slag in het brein van het personage en dat levert een hoop nieuwe uitdagingen op. Tegelijkertijd kan de Borderlands 3-ontwikkelaar zich een aantal dingen veroorloven in de uitbreiding omdat het dus niet het echte leven is. Zo zien we bijvoorbeeld het personage Maya voorbij komen, waar Krieg een oogje op heeft laten vallen. Verder krijg je in de game natuurlijk een uitgebreide hoofdmissie, maar is er ook ruimte voor diverse side missies en zogenaamde Crew Challenges. Qua loot kun je rekenenen op een aantal legendarische wapens en gear, die gelukkig ook werkt buiten het brein van Krieg zelf, zodat je ze ook voor de rest van de content kunt gebruiken.

Levelcap omhoog

Heb je de Season Pass niet in Borderlands 3 en heb je geen zin om losse content aan te schaffen, dan is er ook goed nieuws. De level cap in de game gaat omhoog. Je kunt vijf extra levels omhoog gaan, die ook met vijf extra skillpoints komen, waardoor je je speelstijl weer een klein beetje kunt aanpassen. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Laatste Borderlands 3 DLC vanaf vandaag speelbaar
Sluiten