Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 1 aug 2018

Laatste kans op Netflix: deze films en series gaan snel verdwijnen

Vrijwel dagelijks voegt Netflix nieuwe films, series en documentaires aan zijn aanbod toe. Helaas verlopen er ook geregeld licenties, waardoor we wekelijks afscheid moeten nemen van toptitels. Ook deze week is het weer raak. Je hebt nog een paar dagen om deze titels te bingen!

Netflix laatste kans: toptitels die verdwijnen

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

The Best of Me Drama 2014 6.7 03-08-2018

We beginnen met een stukje zoetsappige romantiek. Twee tieners worden smoorverliefd op elkaar, ondanks hun opmerkelijke verschillen. Na de middelbare school worden ze echter gescheiden, en kiezen ze elk een totaal ander pad.

Pas 21 jaar later komen ze elkaar weer tegen, tijdens een begrafenis. Opeens komen herinneringen weer boven drijven, met alle (pijnlijke) gevolgen van dien. Geen Oscar-materiaal, maar The Best of Me is zeker een emotionele popcorn-avond waard.

Moana Familie 2016 7.7 04-08-2018

Slecht nieuws voor alle Disney-fans en ouders: Moana gaat van Netflix af op 4 augustus. Of Vaiana, zoals de film in Nederland heet. Dit kleurrijke avontuur blijft zeer geliefd, en terecht. Van de aanstekelijke muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt tot de verbluffende animatietechnologie: dit is Disney op zijn best. Prinses Moana zet samen met halfgod Maui koers richting een legendarisch eiland. Kan ze haar familie redden?

Eye in the Sky Drama 2015 7.3 06-08-2018

Eye in the Sky is typisch zo’n film die je waarschijnlijk rondom de bioscooprelease hebt gemist, en sindsdien bent vergeten. Check echter alleen al de cast, en je krijgt meteen spijt. Een van de laatste rollen van Alan Rickman!

Kolonel Catherine Powell, gespeeld door Helen Mirren, moet met een zeer geheime drone-missie een groep terroristen gevangen nemen. Al snel slaat de missie helemaal om, en moet ze haar targets uitschakelen. Tot er opeens een 9-jarig meisje in het vizier loopt.

The Theory of Everything Drama 2014 7.7 02-08-2018

14 maart 2018 kwam het nieuws naar buiten dat Stephen Hawking was overleden. Het perfecte moment om dus The Theory of Everything te checken, een intrigerende film over het leven van de beroemde wetenschapper. Van het ontmoeten van zijn eerste vrouw tot zijn gevecht met ALS: wat een leven. Een leven wat ook nog eens door toptalent wordt vertolkt.

Transformers Prime (3 seizoenen) Kinderserie 2010 7.7 15-08-2018

Transformers Prime is officieel een kinderserie, maar voor de echte fans maakt dat bar weinig uit. In de drie seizoenen die op Netflix staan leven de Autobots op aarde, tussen de mensen. Wanneer de Decepticons onverwachts aanvallen, is het tijd om je schrap te zetten. Dat daar tieners bij betrokken raken, maakt Prime des te spannender.

Deze maand komen er gelukkig ook veel nieuwe films, series en documentaires naar Netflix. We hebben in dit artikel een aantal aankomende toppers voor je op een rijtje gezet!

?Lees ook: De term Netflix Original betekent niet wat je denkt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Laatste kans op Netflix: deze films en series gaan snel verdwijnen
Sluiten