Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 24 mei 2018

Laatste kans: deze topfilm en series verdwijnen binnenkort van Netflix

Elke maand komen er honderden nieuwe films, series en documentaires naar Netflix. Helaas verlopen er ook geregeld licenties, waardoor titels verdwijnen. Deze week valt de schade reuze mee, al zit er vooral een filmtopper tussen die je nog snel moet checken. De laatste kans!

Lone Survivor (IMDb: 7.5)

Lone Survivor is een van de betere films die op dit moment op Netflix staat. Het spannende drama is gebaseerd op de waargebeurde missie “Operation Red Wings”, uitgevoerd door het doorgewinterde Navy Seal Team 10. Het doel? Taliban-leider Ahmad Shah om het leven brengen. Al snel belandt het team echter in een hinderlaag en dreigt het een grote nachtmerrie te worden. Een toprol van Mark Wahlberg! Lone Survivor verdwijnt helaas al op 25 mei van Netflix.

Lockup: Disturbing the Peace (IMDb: 7.8)

Deze indrukwekkende documentairefilm volgt voormalig Israëlische en Palestijnse strijders die hun wapens hebben neergelegd en samenwerken om een van de oudste oorlogen te beëindigen. Een inspirerend en vrij onbekend verhaal dat laat zien dat het Midden-oosten meer dan enkel oorlog is. Er is een klein lichtje aan het eind van de tunnel. Nog tot 31 mei te streamen!

Occupied (IMDb: 7.7)

Helaas gaat ook deze topserie verdwijnen. Gelukkig heb je in dit geval iets langer om de twee seizoenen snel te binge-watchen. Occupied (Okkupert) verdwijnt namelijk op 15 juni van Netflix. In de nabije toekomst is Noorwegen door Rusland bezet, namens de Europese Unie. Hoe en waarom, dat gaan we je niet verklappen. Occupied is namelijk een serie die je gewoon moet ervaren. Uiterst verslavend, op een manier die we zelden sinds ’24’ hebben gezien!

The Churchmen (IMDb: 8.9)

Ook voor The Churchmen krijg je iets meer tijd: de drie seizoenen van deze Franse serie verdwijnen op 14 juni van de streamingdienst. The Churchmen is een intens drama over de vijf jonge kandidaten die trainen om priester te worden. Terwijl ze zich voorbereiden om hun belijdenis te doen, wordt hun toewijding getest door aardse verleidingen. Een intrigerend stukje prijswinnende televisie!

Reageer op artikel:
Laatste kans: deze topfilm en series verdwijnen binnenkort van Netflix
Sluiten