Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 21 mrt 2018

Laatste kans op Netflix: deze films en series verdwijnen binnenkort

Elke week komen er nieuwe films, series en documentaires naar Netflix. Helaas blijft het aanbod niet alleen groeien, want elke week verlopen er ook licenties. Oftewel, populaire titels verdwijnen van de streamingdienst. Ook deze week is het weer raak. We zetten vijf titels op een rijtje die zeer binnenkort van Netflix gaan verdwijnen. Je laatste kans!

The Inbetweeners Movie

Deze klassieker gaat helaas Netflix verlaten, al op 23 maart. Will, Simon, Neil en Jay zijn vier betamelijk onaantrekkelijke jongens uit het zuiden van Engeland. Ze zijn klaar met school, en besluiten met zijn allen op vakantie te gaan naar Kreta. Met een schone lei gaan ze op zoek naar drank, zon, zee, vrouwen en alles wat daarbij hoort. Al snel blijkt het echter een bizarre achtbaan te worden.

The Inbetweeners movie laatste kans netflix

Happy Tree Friends

Ah, ook al zo’n klassieker. Ben je in de jaren negentig geboren? Dan is de kans groot dat je op school een keer een aflevering van Happy Tree Friends hebt gezien. Het lijkt een kinderserie, maar dit is absoluut geen materiaal dat je aan kleine kinderen wilt laten zien. Check de onderstaande video, en je snapt meteen waarom. De show is extreem gewelddadig, met zwaar verminkte dieren en gruwelijke scenario’s. Echt een cultklassieker, uit het gouden Flash-tijdperk. *Pinkt traantje weg*. Staat tot en met 14 april nog op Netflix!

Kung Fu Killer

Heb je trek in een flinke portie strak geregisseerde actie? Dan ben je aan het juiste adres bij Kung Fu Killer, ook wel bekend als Yi ge ren de wu lin. Een martial arts instructeur belandt na het plegen van een moord in de gevangenis. Wanneer een andere moordenaar echter toe blijft slaan, beseft de politie dat ze hem nodig hebben. Hij sluit een pact, met alle gevolgen van dien. Nog tot en met 21 maart op de streamingdienst te zien!

Kung Fu Killer Netflix

Dorian Gray

Dit lijstje staat vol met klassiekers, dit keer letterlijk. Dorian Gray is gebaseerd op het beroemde boek Het portret van Dorian Gray, van Oscar Wilde. Een bevriende schilder maakt een portret van Dorian Gray, een ijdele jongeman. Al snel ontdekt hij dat het portret ouder wordt, terwijl hij jong blijft. Hoe draag je zo’n geheim met je mee? Dorian Gray is nog tot en met 23 maart op Netflix te zien.

Right at Your Door

Tijd voor een verslavende thriller! Lexi vertrekt naar het centrum van Los Angeles, ‘s morgens vroeg. Opeens vindt er echter een aanval plaats met chemische wapens. Haar thuis gebleven man Brad is ten einde raad, en besluit haar te gaan zoeken. Al snel moet hij echter terugkeren, omdat het te gevaarlijk is. Hij barricadeert het huis tegen de dodelijke chemische stoffen. Maar waar is zijn vrouw? Je kunt het tot en met 23 maart ontdekken.

Right at your door

Doomsday

We blijven even in de popcorn-film sferen. Doomsday is zo’n actiefilm die je snel weer mag vergeten, maar die je ook een heerlijk avondje gaat bezorgen. Een dodelijk virus maakt honderdduizenden slachtoffers in Schotland. Het hele land wordt met een gigantische muur afgesloten van de rest van de wereld. Schotten die proberen te vluchten, worden direct neergeschoten. Dertig jaar lang weten ze het virus binnen de muren te houden. Dan duikt het echter opeens toch op in hartje Londen. Een even bizar als spannend verhaal dat nog te checken is tot en met 23 maart.

Doomsday

En dat is nog niet alles…

Helaas blijft het niet bij deze toppers. De complete lijst kun je hier checkenDit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd als eerste dit soort Netflix-nieuws binnen te krijgen.

?Lees ook: De term Netflix Original betekent niet wat je denkt

Reageer op artikel:
Laatste kans op Netflix: deze films en series verdwijnen binnenkort
Sluiten