Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 12 feb 2019

Laatste kans op Netflix: 8 topfilms, series en documentaires verdwijnen

Netflix voegt wekelijks nieuwe topfilms en series aan zijn aanbod toe, maar helaas gaan de komende dagen ook een aantal toptitels verdwijnen. We zetten ze voor je op een rijtje.

Magicians: Life in the Impossible – 12 februari

Illusionisten blijven indruk maken met de meest uiteenlopende… illusies. Maar hoe wordt je een illusionist? Deze intrigerende documentaire neemt je mee achter de schermen. Vier goochelaars staan centraal, elk met hun eigen specialiteit en verhalen binnen hun respectievelijke disciplines. Een verrassend kijkje in de keuken, dat lekker wegkijkt.

The Ehrlich Brothers Show – 14 februari

We blijven even bij de illusionisten, want na de bovenstaande documentaire kun je een van de beste duo’s in actie bewonderen. The Ehrlich Brothers geven een spetterende liveshow. Van het buigen van rails tot het laten verdwijnen van een Harley Davidson-motor: je valt van de ene verbazing in de andere.

Joe Somebody – 14 februari

Een flauwe komedie met Tim Allen? Dan weet je al vrijwel meteen zeker dat het geen Oscar-materiaal wordt. Joe Scheffer wordt voor de ogen van zijn dochter in elkaar geslagen door zijn collega. Het was toevallig net de ‘neem je kinderen mee naar je werk’-dag. Hij besluit het er niet te bij laten zitten, en terug te vechten. Een beslissing die zijn carrière een onverwachte boost geeft.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 – 16 februari

Guardians of the Galaxy Vol.2 deed misschien wel het onmogelijke: een sequel neerzetten die beter is dan het origineel. Volume 3 is verder weg dan ooit met het ontslaan van regisseur James Gunn, de man achter het succes van de filmreeks. Helaas kunnen we binnenkort ook niet meer genieten van deze topfilm op Netflix. Gelukkig hebben we de fantastische soundtrack nog..

Man on a Ledge – 17 februari

Middenin Manhattan staat een voormalig politieman op het dak van een hotel. Hij dreigt te gaan springen, maar een vrouw ziet hem staan en belt de politie. Kan de brandweer hem er vanaf krijgen? Een SWAT-team arriveert ook ter plaatse. Een psychologe doet er alles aan hem te kalmeren, maar al snel blijkt dat er meer aan de hand is…

Malavita / The Family – 17 februari

Robert De Niro, Tommy Lee Jones en Michelle Pfeiffer in een cast? Dan heb je onze aandacht meteen. The Family (Malavita) is niet het meesterwerk waar we op hoopten destijds, maar weet desalniettemin zeker te bekoren. De film gaat over de Manzoni-familie, een beruchte maffia-clan uit New York.

Mortdecai – 17 februari

Ook Mortdecai was zo’n film die door de cast hoge verwachtingen schiep, maar die allesbehalve waarmaakte. Charlie Mortdecai racet de wereld rond, op zoek naar een gestolen schilderij en nazi-goud. Ondertussen zijn boze russen, zijn vrouw en de MI5 ook op zoek…

I Am The Ambassador (2 seizoenen) – 27 februari

I am the Ambassador is een serie waarin Rufus Gifford wordt gevolgd, een ambassadeur voor Denemarken en voorvechter van rechten voor de LGBT-community. Je krijgt een kijkje in de keuken van zowel zijn dagelijkse werk als zijn privéleven.

Reageer op artikel:
Laatste kans op Netflix: 8 topfilms, series en documentaires verdwijnen
Sluiten