Tech 3 jan 2019 Noah Korevaar

Laatste kans op Netflix: deze 9 topfilms en series verdwijnen snel

Netflix voegt vrijwel dagelijks nieuwe films, series en documentaires aan zijn aanbod toe. Helaas verlaten ook geregeld titels het strijdtoneel. Ook deze week is het goed raak! We zetten films en series op een rijtje die je nog snel moet checken. Lees hier ook welke series en films juist de komende weken erbij gaan komen.

Pumping Iron – 5 januari

Pumping Iron is al meer dan veertig jaar oud, maar nog steeds even fascinerend. Hierin worden legendarische en nog altijd beroemde bodybuilders als Arnold Schwarzenegger en Lou Ferrigno gevolgd tijdens hun trainingen voor Mr. World, Mr. Universe en Mr. Olympia-wedstrijden. Die vinden plaats in Zuid Afrika. Schwarzenegger was toen al een ware veteraan, terwijl Ferrigno als beginner de ultieme underdog was.

Battleship – 5 januari

Battleship is ondanks de aardige cast allesbehalve een topfilm. Het is een fijn stukje popcornmateriaal, maar daar blijft het dan ook bij. Dat mag de pret echter niet drukken, want met een vloot die het opneemt tegen buitenaardse wezens heb je een David en Goliath-strijd waar je U tegen zegt. Het slaat allemaal nergens op, maar de spectaculaire actie zorgt ervoor dat je er al na een paar minuten helemaal in zit.

Dr. Seuss’ De Lorax Familie – 5 januari

The Lorax is een aangename animatiefilm voor het hele gezin. De bomen en daarmee The Lorax verdwijnen. Audrey, het droommeisje van Ted, wil er ook een worden. Hij vlucht de stad uit om het mysterie van de mysterieuze wezens en de verdwijnende bomen te ontrafelen. Een harteloze ondernemer genaamd meneer O’Hare probeert er een stokje voor te steken.

Blue Mountain State (3 seizoenen) – 5 januari

Blue Mountain State volgt drie eerstejaars studenten die hun plekje proberen te veroveren als studenten aan Blue Mountain State University. Alex is getalenteerd, maar vindt het prima om op de reservebank te zitten. Sammy doet er alles voor om de mascotte van de school te worden. Craig is een ware pro, wiens leven al helemaal door anderen is uitgestippeld, vooral door zijn dominante vriendin. En dan zijn er ook nog eens legendarische feesten en vooral heel veel vrouwen…

American Pie: Reunion – 5 jauari

American Pie is zo’n filmreeks die ze wat ons betreft niet terug hadden hoeven brengen. Anno 2012 zag de wereld er toch iets anders uit, laat staan nu in 2019. Heb je de originele films wel al gezien? Dan is Reunion toch zeker een aanrader, al was het maar om de nostalgie. Bovendien is het niet eens een drol van een film, zoals je ook aan de IMDb-score kunt zien.

The Chronicles of Riddick – 5 januari

The Chronicles of Riddick is een fascinerende science-fiction film uit 2004 met Vin Diesel in de hoofdrol als.. Riddick. Hij is de laatste vijf jaar continu op de vlucht geweest voor premiejagers. Zij willen er alles aan doen om de prijs die op zijn hoofd staat in de wacht te slepen. Wanneer Riddick op een nieuwe planeet beland waar een grootschalige invasie plaatsvindt, gaat alles al snel mis.

Bulletproof Gangster – 5 januari

Kill the Irishman, ook wel bekend als Bulletproof Gangster, vertelt het waargebeurde verhaal van de Ierse vakbondsleider Danny Greene. Hij deed in de jaren 70 wat niemand durfde: de Italiaanse maffia trotseren. Wanneer hij een alliantie vormt met een beruchte gangster ontdekt Greene dat hij wellicht zelf net zo machtig kan gaan worden. Deze film heeft echt een dijk van een cast, met onder andere Vincent D’Onofrio en Christopher Walken.

The Loft – 7 januari

The Loft is een Amerikaanse remake van een Nederlandse film, maar laat je dat niet afschrikken. Vijf getrouwde mannen hebben een groot geheim: ze delen een loft waar ze stiekem hun minnaressen in kunnen ontvangen. Dat werkt goed, tot ze het lijk van een jonge vrouw aantreffen. Al snel blijkt dat ze meer geheimen voor elkaar hebben dan ze dachten, en dat je niemand kunt vertrouwen…

American Ultra – 7 januari

Mike, gespeeld door Jesse Eisenberg, leidt een gezapig en burgerlijk bestaan als stoner. Al snel wordt zijn leven en dat van zijn vriendin echter bruut verstoord wanneer de waarheid naar boven komt: Mike is een sleeper agent. De regering heeft een geheime operatie opgezet om zijn bestaan weg te vagen en zo hun plannen in de doofpot te stoppen.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Laatste kans op Netflix: deze 9 topfilms en series verdwijnen snel
Sluiten