Laatste kans op Netflix: deze topfilms en series verdwijnen binnenkort

Elke maand komt er weer een flink aantal nieuwe titels naar Netflix, waaronder films, series en documentaires. Helaas verlopen er haast dagelijks ook nieuwe licenties, waardoor bepaalde content opeens verdwijnt. Gelukkig kunnen we je op tijd waarschuwen. Deze maand valt de schade bovendien redelijk mee, maar deze toppers moet je absoluut nog even checken!

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de grootste Netflix-updates in je mail
[revue_subscribe]

Wallander (4 seizoenen) (IMDb: 7.9) 30-06-2018

Met Wallander verliest Netflix een van zijn beste misdaadseries. Al vier seizoenen lang weet de Britse serie te bekoren. De van de Zweedse gelijknamige show afgeleide detectiveserie is gebaseerd op de beroemde boekenserie van Henning Mankell. Politiedetective Kurt Wallander lost moordzaken in en rondom de Zweedse stad Ystad. Alle vier de seizoenen staan bol van de Britse kwaliteit, met stuk voor stuk uitstekend uitgewerkte moordzaken. Zeer spannend en absoluut de moeite waard!

Wallander Netflix

 

Deadman Wonderland (1 seizoen) (IMDb: 7.4) 30-06-2018

Nadat hij ten onrechte veroordeeld wordt voor de moord op zijn complete klas, moet Ganta leren om te overleven in een mysterieuze gevangenis. Een gevangenis waar alles anders werkt dan dat je gewend was. Pervers, en bijzonder dodelijk. Kan hij daar zien te overleven en ondertussen zijn onschuld bewijzen? Dit is een van de eerste grote anime-series die van Netflix verdwijnt, helaas. Absoluut een binge-sessie waard! Wil je toch na 30 juni verder kijken? Hier leggen we je uit hoe.

Guardians of the Galaxy (IMDb: 8.1) 17-06-2018

Tja, de kans is groot dat je deze film al hebt gezien. Toch mag Guardians of the Galaxy niet in dit lijstje ontbreken. De Marvel-topper kwam eind vorig jaar naar de streamingdienst, maar gaat halverwege juni alweer het strijdtoneel verlaten. Wen er maar, zeker nu Disney druk bezig is met een eigen dienst. Geniet nog een paar dagen van de avonturen van deze komische superhelden. Het ultieme voorbeeld van dat Marvel-films niet allemaal eenheidsworst zijn. Al was het maar vanwege de fantastische soundtrack!

Guardians of the Galaxy Marvel

Top Spin (IMDb: 7.3) 14-06-2018

Tafeltennis is een zeer fascinerende sport, maar hoeveel weet je er eigenlijk over? Dompel je helemaal onder in dat fascinerende wereldje met Top Spin. Deze geprezen documentaire volgt drie Amerikaanse tieners op weg naar de Olympische Spelen van 2012. Alweer een tijdje geleden dus, maar dat maakt Top Spin niet minder tof. Je leeft echt met de topsporters mee, en krijgt kanten van het Olympische verhaal te zien die normaal verborgen blijven. Zeer leerzaam, ook als je niks met tafeltennis hebt.

Top Spin

 

Peter en de Draak (IMDb: 6.8) 14-06-2018

We sluiten af met een hartverwarmende familiefilm. Peter en de Draak is niet Disney’s beste (animatie)film van de afgelopen jaren, verre van zelfs. Maar ja, tussen al het geweld van Pixar hoeft dat ook niet zoveel te zeggen. Deze tekenfilm-klassieker komt in een modern grafisch jasje nog beter tot leven. Peter overleefde zes jaar lang in het woud, dankzij de hulp van een draak. Maar wat is nou echt zijn verhaal?

Nog meer Netflix

Helaas blijft het niet bij deze titels, hier kun je de complete lijst checken. Heb je deze titels al gezien, of ga je toch liever voor een goede film? Check dan eens de top tien klassiekers die je op Netflix kunt vinden. We hebben hier een mooie selectie voor je op een rijtje gezet. Ze worden niet voor niks klassiekers genoemd!

Reageer op artikel:
Laatste kans op Netflix: deze topfilms en series verdwijnen binnenkort
Sluiten