Alrik de Jong
Alrik de Jong 31 mrt 2017

Lachen om tech: 1 april (of toch niet?)

Geloof het of niet, in de techwereld wordt behoorlijk wat afgelachen. Iedere vrijdagavond een portie slapstick om het weekend mee in te luiden.

Over een paar uren is het 1 april, uitkijken dus. Want er zijn mensen die deze uitgekauwde dag nog leuk vinden. Wij draaien het liever om. Totaal ridicule innovatie die géén grap blijken te zijn, zoals de Twitter Peek. Deze drie uitvindingen zijn écht op de markt gebracht.

Een bluetooth-tampon

Een tampon waarmee je altijd verbonden bent met de app my.Flow. Help! Is dit een grap? Nee dus. Dankzij deze innovatie weet je bijvoorbeeld wanneer je toe bent aan een nieuwe tampon.

Ostrich Pillow

Een kussen dat je om je hoofd trekt en waar je je handen in kunt steken, speciaal bedoeld voor als moe bent tijdens het werk. Bestaat echt. Sterker: we hebben hem getest.

Baby Mop

En dan iets dat niets met tech te maken heeft. Maar het idee is wel innovatief. Waarom zou je een mop kopen als je ook een baby hebt? Precies de gedachte van de geniale gek die de baby Mop uitovnd. Echt te koop.

baby mop

Wil je toch wel lachen, gieren en brullen om ijzersterke 1 april-grappen van tech-bedrijven zoals Google en Facebook? Die vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lachen om tech: 1 april (of toch niet?)
Sluiten