Noah Korevaar
Noah Korevaar Cars 21 feb 2018

Twin-turbo 1000pk Huracán Avio is de bruutste Lamborghini ooit

Flamboyant, agressief en uniek. Lamborghini slaagt er iedere keer weer in om een auto te maken die met geen enkele andere bolide te vergelijken is. Ook hun Huracán Avio is een beest die er net zo agressief uit ziet als dat hij klinkt, maar voor sommigen is dat niet genoeg. Die mensen voorzien hem liever van een twin turbo voor nog meer vermogen en lawaai.

Het pure geluid van een twin-turbo Lamborghini Huracán Avio

1000pk, dat is over hoeveel vermogen deze Lamborghini Huracán Avio beschikt. Hij rijdt rond door de straten van Auckland in Nieuw-Zeeland. Al grommend domineert deze Lamborghini de snelwegen en geeft hij alle andere Nieuw-Zeelandse supercars het nakijken. Naast een flinke vermogens boost is er ook een grote visuele verandering ten opzichte van de standaard Huracán.

De modificaties nemen nogal wat ruimte in beslag en daarom moest de achterkant aangepast worden. Geen strak bodywork, maar een kijkje recht in de krachtbron. Deze industriële en rauwe kant wijkt enorm af van het anders zo strakke design. Het maakt deze Lamborghini Aventador Avio nog bruter. Zelfs Batman zou zijn Batmobile nog inruilen voor deze supercar.

Dit artikel verscheen eerder op Manners.

Geen fan van de muziek van Post Malone of geniet je gewoon liever van het heerlijke geluid dat deze Lamborghini Huracán produceert? Bekijk dan hieronder de video zonder muziek en alleen met het motorgeluid.

Meer toffe auto’s checken? Bekijk dan All About Cars, onze speciale autopagina waar je bijvoorbeeld ook slicke custom motoren kunt vinden!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twin-turbo 1000pk Huracán Avio is de bruutste Lamborghini ooit
Sluiten