Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 28 dec 2018

Deze slimme speaker-lamp is echt van alle markten thuis

Een lamp heeft eigenlijk één doel: hij moet licht brengen op het moment dat het donker is. Maar dat was volgens de makers van Synergy Led Vloerlamp niet genoeg. Zij wilden de lamp van meer functies voorzien. Zodoende besloten zij dat deze lamp ook de mogelijkheid moest hebben om je favoriete muziek af te spelen en tegelijkertijd je wijn te koelen. Daarmee is het een ideale gadget om straks mee naar het strand te nemen en de zon zien ondergaan, terwijl je geniet van je favoriete muziek, een lekker wijntje met je geliefde en dat alles verlicht.

De Synergy Led Vloerlamp is van alle markten thuis

De lamp is voorzien aan ingebouwde batterij die zo’n vijf uur meegaat als je hem mee naar buiten neemt. Dan kun je via Bluetooth je smartphone koppelen aan de lamp. Vervolgens kun je via Spotify en Air Play luisteren naar je favoriete muziek. Er zit een versterker van 3W. Daarmee is het dus niet een speaker waarmee je keihard naar je muziek wilt luisteren, maar genoeg om een leuk deuntje op te zetten.

lamp

Daan de bovenkant zit een koelingang waar je dus je fles wijn in kunt zetten. Hij is alleen niet al te licht. Hij weegt namelijk een dikke 5,5 kilo. Dat is nogal een ding om mee te sleuren naar het strand. Wel heeft hij een handig handvat, zodat je hem gewoon vanuit de auto kunt oppakken en mee kunt nemen.

De lamp kost normaal gesproken 89,99 euro en is hier te bestellen. Het enige probleem is dat hij momenteel daar is uitverkocht en het niet zeker is wanneer je hem alsnog kunt bestellen. Hopelijk komt dat snel.

lamp

Heb je liever een andere soort lamp? Bekijk dan eens deze zaklamp die twee standen heeft of een flexibele variant voor op het bureau die nooit uit balans raakt.

Reageer op artikel:
Deze slimme speaker-lamp is echt van alle markten thuis
Sluiten