Daniel Koster
Daniel Koster Home 16 aug 2017

Slap It: slimme lampen in de vorm van billen ?

Iedereen verlicht zijn huis. Vooral in de winter wanneer de dagen korter worden en de nachten langer is het van essentieel belang om over goede verlichting te beschikken. En niet alleen goede lichten natuurlijk, maar ook sfeervolle lampen zijn een must. Of deze lampen sfeervol zijn laten we aan jou over, origineel zijn ze zeker. Slap it!

De Slap It lamp

De originele lampen waar wij heb over hebben zijn de Slap It lampen. En om het overduidelijke aan het licht te brengen, de lampen kennen de vorm van een tweetal billen. Echter zijn de lichten in de vorm van twee knijpbare derrières nog niet eens het meest unieke aan de Slap It lampen. De manier waarop je ze aanzet is dat wel.

Je moet de Slap It namelijk letterlijk een tik geven voordat-ie aangaat. Je kunt de lamp ook een verfijnd kneepje geven, dat werkt ook. Ben jij dus een billenliefhebber, dan is dit dé manier om met bipsen bezig te zijn. Een welgemeende tik of liefdevolle kneep en je huis is van licht voorzien!

(Sfeer)volle verlichting in huis

Je kunt de Slap It in tien verschillende kleuren laten oplichten. Alle kleuren van de regenboog verschijnen dus uit jouw persoonlijke bipslicht. Dit kun je zelf instellen door middel van een draaischijf. Ben jij enthousiast? Je kunt één Slap It voor 163 euro aanschaffen. Een originele manier om je huis te verlichten!

Nog een vette lamp zien?

Check dan de Salt, een lamp die enkel zout water nodig heeft om licht te geven.

Reageer op artikel:
Slap It: slimme lampen in de vorm van billen ?
Sluiten