Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gaming 14 apr 2019

Gaming platform Twitch komt eindelijk met eigen game: maak je borst maar nat voor karaoke

Het platform Twitch staat bekend als “the place to be” als je games als Fornite, PUBG en Apex Legends wilt streamen. De streamingdienst lijkt er nu echter helemaal klaar voor te zijn om ook eigen games op de markt te zetten en onlangs werd dan ook hun eerste game aangekondigd tijdens TwitchCon Europe. Maak kennis met Twitch Sings.

Twitch Sings

Twitch Sings is zoals je zou verwachten inderdaad een karaoke spel. Joel Wade, de executive producer van het spel, laat weten dat Twitch Sings de lol en energie van een live show combineert met de grenzeloze creativiteit van streamers om er een grandioze gedeelde en interactieve performance van te maken. De producer is verder van mening dat veel games beter worden op Twitch, maar dat er een gigantische mogelijkheid is voor games die gebaseerd zijn op het streaming gegeven en het meedoen van het publiek.

Twitch Sings

Duet met het publiek

Mocht je je zangtalent in Twitch Sings met de wereld willen delen, is er een “go live” knop om meteen te beginnen met broadcasten. Het spel zou een bibliotheek hebben met duizenden populaire karaoke klassiekers en elke week zou hier meer muziek aan toegevoegd worden. Je kunt gaan voor een solo performance, maar je hebt ook de mogelijkheid om een duet te zingen met vrienden, andere streamers of zelfs met mensen uit het “publiek”. Het publiek kan in de tussentijd meedoen met gejuich, een staande ovatie of stemmen over wat het volgende lied moet worden. Twitch Sings

Mocht je het toch wat te eng vinden om live je karaoke kunsten te laten horen, kun je ook met deze speaker aan de slag gaan. Hiermee kun je rustig in de woonkamer met je vrienden karaoke zingen en de speaker zorgt meteen ook voor de songteksten.

The Verge

Reageer op artikel:
Gaming platform Twitch komt eindelijk met eigen game: maak je borst maar nat voor karaoke
Sluiten