Langverwachte Google Pixel 4a verschijnt eindelijk op deze datum

Het ziet ernaar uit dat we nog enkele dagen hoeven te wachten totdat de Google Pixel 4a aangekondigd is en te koop zal zijn. Google heeft namelijk eindelijk bekendgemaakt wanneer we het nieuwe budgettoestel van de zoekgigant mogen verwachten. We hoeven nog maar een paar nachtjes te slapen.

Google heeft vannacht deze pagina online gezet binnen z’n eigen winkel. Op de pagina vind je weinig informatie aanvankelijk, maar wanneer je de puzzel oplost dan verschijnt er een boodschap in beeld. Die luidt: the Google just what you’ve been waiting for phone. Ook staat er dat de telefoon in kwestie, hoogstwaarschijnlijk gewoon de Google Pixel 4a, op 3 augustus aanstaande onthuld wordt. De puzzel oplossen is gelukkig zo gedaan: de vakjes die je in beeld ziet staan moet je namelijk voorzien van kleuren. De Google-kleuren. In dit geval dus blauw, rood, geel, blauw groen en rood.

Google Pixel 4a
Teaser Google Pixel 4a. (Afbeelding: Google)

Google Pixel 4a is aanstaande

Daarnaast heeft Google ook enkele socialmediaprofielen geüpdatet. Zo treffen we op het Twitter-account bijvoorbeeld in de header nu links bovenin een soort ronde uitsnede aan. Waarschijnlijk is dit een simpele verwijzing naar de frontcamera die achter het scherm van de Google Pixel 4a zit.

Verder vinden we nog wat verwijzingen naar termen die betrekking hebben op fotografie, op de onlangs gelanceerde winkelpagina. Tussen het gebrabbel door van lorem ipsum, treffen we termen aan als lowlightena, bokehus en megapixelum. Het zegt heel weinig over wat we kunnen verwachten, omdat het om redelijk standaardfuncties gaat hier, maar feit is wel dat de fotografie-ervaring op Google Pixel-toestellen altijd belangrijk is voor het bedrijf.

Dat zal dus ook niet anders zijn bij de Google Pixel 3a-opvolger, Google Pixel 4a. Het is verder de bedoeling dat het apparaat veel goedkoper wordt dan de Google Pixel 4 en de iPhone SE (2020). En met een verwacht prijskaartje van 349 dollar, lijkt het Google nog te gaan lukken ook.

Google

Reageer op artikel:
Langverwachte Google Pixel 4a verschijnt eindelijk op deze datum
Sluiten