Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 okt 2017

The Last of Us 2 ziet er fantastisch uit in nieuwe trailer

Deze week wordt in Parijs de Paris Games Week gehouden. Een game-event waar Fransen de kans krijgen om een aantal nieuwe games te spelen. PlayStation heeft het event aangegrepen om heel wat nieuwe games aan te kondigen en van andere titels nieuwe dingen te tonen. Zo hebben we nu verse beelden van The Last of Us 2, de volgende topper van Naughty Dog.

The Last of us 2 trailer

De game werd tijdens de E3 van dit jaar al aangekondigd, maar daarna werd het redelijk stil rondom de game. Daar is nu verandering in gekomen. De game gaat net als het eerste deel om Joel en Ellie, die in een post-apocalyptische wereld leven. Geïnfecteerde mensen leven als snelle zombie achtigen en wie niet is geïnfecteerd moet proberen te overleven. En dan zie je ook de wreedheid van anderen.

In de nieuwe trailer schitteren Joel en Ellie door afwezigheid. Ontwikkelaar Naughty Dog wil laten zien dat er ook andere interessante personages in de game zijn en die worden nu geïntroduceerd. Waar de vorige game vooral om Joel en Ellie zelf draaide, lijkt de verhaallijn van The Last of Us 2 toch iets breder gedragen te gaan worden.

Men wil er nog niet te veel over kwijt wie deze personages zijn en hoe ze in relatie staan tot de helden van de game. En op die antwoorden zullen we waarschijnlijk nog wel een tijdje moeten wachten. De game staat nu gepland voor ergens volgend jaar. Naast de trailer hebben we ook een aantal stills uit de trailer van The Last of Us 2. Deze kun je hieronder bekijken.

Wil je meer over gaming lezen? Bezoek dan zeker onze mooie gamingpagina met nieuws en reviews, en doe mee met de Gaming Awards want je kunt toffe games, goodies en andere hebbedingetjes winnen!

Reageer op artikel:
The Last of Us 2 ziet er fantastisch uit in nieuwe trailer
Sluiten