Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 18 okt 2015

Last van een snurkende partner? Niet met Nora!

Oordoppen alert! Je ligt weer eens de hele nacht wakker omdat je partner het halve Amazonegebied heeft omgezaagd in zijn of haar slaap. Niet chill, want nu ben jij de volgende dag niets waard. En dat terwijl je partner zich nog nooit zo uitgeslapen voelt. Het is dus tijd om wat oordoppen aan te schaffen. Want meer slapeloze nachten door gesnurk gaan er zeker komen! Of je checkt Nora, een nieuw hulpmiddel om voor eens en voor altijd van het snurken af te komen.

Nora, de slimme ont-snurker

De wetenschap achter Nora is simpel. Een kiezelvormig apparaat leg je op je nachtkastje. Hier zit een microfoon in verwerkt en meet of je snurkt. Dit apparaat staat in verbinding met een luchtkussen dat in je ‘normale’ kussen is verwerkt. Merkt Nora dat je snurkt dan zorgt de pomp in het luchtkussen ervoor dat je in een houding wordt gebracht waarin je direct stopt met snurken. Nog voordat je partner je gesnurk opmerkt. Win-win dus. Check in onderstaande video hoe dit werkt.

Het maakt bij Nora dus niet uit hoe je ligt en op welke positie van je kussen je hoofd z’n plek heeft gevonden. En dat is chill. Wil jij dus voor eens en voor altijd van je snurkende partner af? Dan kun je Nora hier voor tweehonderd euro inclusief verzendkosten bestellen. Slaap lekker!

Of probeer dit kussen

Dit kussen draait je namelijk automatisch om als je snurkt.

Reageer op artikel:
Last van een snurkende partner? Niet met Nora!
Sluiten