Limited Edition Samsung Galaxy S10+ laat langer op zich wachten

Al vele maanden zijn we bezig met de aankomende Samsung Galaxy S10 toestellen en over iets meer dan een week zou het dan eindelijk zover moeten zijn. Op 20 februari zouden de vlaggenschepen namelijk officieel onthuld moeten worden tijdens Samsung’s Unpacked evenement, waarop ze hoogst waarschijnlijk op 8 maart ook daadwerkelijk beschikbaar zullen zijn. Het lijkt er echter op dat we op het vetste model nog iets langer moeten wachten.

Limited edition Samsung Galaxy S10+

Zoals altijd kunnen we ook dit jaar verschillende opslagvarianten verwachten van de Galaxy S10 toestellen en de Galaxy S10+ zou zelfs een limited edition model krijgen met maar liefst een terabyte aan opslagruimte. Het is echter juist dit toestel dat langer op zich zou laten wachten. Het limited edition toestel zou namelijk pas op 15 maart te koop zijn.

Samsung Galaxy S10 preorder

Een weekje later

Tenminste, dat vertelt een early preorder pagina ons van de Philipijnse Samsung site ons. Daar zijn verschillende outlines van de toestellen te zien met als onderschrift “Option A will be available on march 15, 2019”. Optie A is uiteraard het limited edition toestel en is samen met optie B, de normale Samsung Galaxy S10+, ook meteen de grootste smartphone. Verder zien we op het overzicht ook de iets kleinere Galaxy S10 en het kleinste toestel zou de Galaxy S10e moeten zijn.

Samsung Galaxy S10 modellen preorder

Uiteraard komt het limited edition toestel ook met het meest indrukwekkende prijskaartje en volgens de berichten zou de telefoon rond de 1.300 euro kosten. De goedkoopste smartphone uit de line-up zou aan de andere kant zo’n 660 euro kosten. Jawel, we leven in een tijd waarin het budget model 660 euro kost. Maar het kan altijd nog duurder en dat bewijst de Russische site Caviar. Daar heb je zelfs een Galaxy Note 9 toestel voor een slordige 50.000 euro. Je krijgt er wel meteen een kilo aan goud bij.

XDA-Developers

Reageer op artikel:
Limited Edition Samsung Galaxy S10+ laat langer op zich wachten
Sluiten