Leaf.fm kan meer dan alleen muziek spelen; dit is de alles-in-één muziek-app

Alsof er nog niet genoeg zijn. Apps waarmee je muziek kunt afspelen op je telefoon. Maar voor Leaf.fm is zeker nog wel ruimte. Leaf.fm is dan ook niet zomaar een app om je muziek mee af te spelen. Het maakt een mooie combinatie van een aantal handige functies waar je doorgaans meer apps voor nodig hebt.

 
Met Leaf.fm heb je toegang tot miljoenen nummers die je allemaal gratis kunt luisteren. Ook nummers op Youtube kun via deze app beluisteren. Mocht je nou een artiest hebben gevonden die je graag wilt steunen, dan kun je er voor kiezen om de muziek te kopen. Het geld wordt dan direct overgemaakt naar de artiest. Leaf.fm levert nog een extra service met afspeellijsten die door muziek experts zijn samengesteld, voor het geval je niet kunt kiezen uit miljoenen nummers. De muziek die je luistert kun je met je vrienden via Facebook, Twitter en Tumblr delen.

 
Leaf.fm is nog niet beschikbaar in de AppStore aangezien ze nog bezig zijn met de laatste extra functies. Zo kan de app binnenkort ook muziek herkennen, net als de populaire app Shazam. Ook kun je afspeellijsten die je zelf hebt samengesteld gemakkelijk delen met je vrienden. En het mooiste voor het laatst; als jij een artiest hebt gevonden die je chill vindt kun je via deze app merchandise kopen en tickets boeken voor een concert. Leaf.fm heeft dus grote plannen. Als jij van deze plannen op de hoogte wilt blijven kun je hier je e-mailadres achterlaten. De app wordt gratis, dus zeker het proberen waard.

Reageer op artikel:
Leaf.fm kan meer dan alleen muziek spelen; dit is de alles-in-één muziek-app
Sluiten