Leatherman armband brengt 29 gereedschappen naar je pols

Voor als je het nog niet wist: multitools zijn uitermate handig. Zo ook de Leatherman armband! Hoe vaak komt het wel eens voor dat je net dat ene schroefje van de steel van de koekenpan moet aandraaien? Juist, vaak! Met de Leatherman Tread Metric Multi-Tool heb je 29 functies tot je beschikking.

Leatherman Leatherman Tread Metric Multi-Tool

Wat dacht je van een biertje openen? Of het zadel van je fiets aandraaien? Of een schroefje van je favoriete gadget aandraaien. Ok, het zal niet dagelijks voorkomen, maar het zijn van die dingen dat als het gebeurt, je niets op zak hebt om het probleem op te lossen. Daarom zijn multitools uitermate handig, want ze maken je leven weer ietwat functioneler. Daarom is het handig om een multitool altijd bij je te dragen. Nu zijn er op de markt wel een aantal multitools te vinden die je aan je sleutelbos meedraagt, maar Leatherman snapt hoe het werkt. Zij hebben een armband, de Leatherman Tread Metric Multi-Tool, bestaande uit 29 roestvrijstalen gereedschappen ontwikkeld. Denk aan inbussleutels, schroevendraaiers, blikopener en een flesopener.

Te koop

De roestvrijstalen uitvoering van de Leatherman Tread Metric Multi-Tool is voor 199 euro hier te koop. Ze zijn ook bezig om de speciale band voor een horloge te ontwikkelen. Smart! Ondanks dat deze ‘wearable’ niet over high-tech snufjes zoals GPS, een touchscreen en bewegingssensoren beschikt lijkt het erop dat er eindelijk écht een handige wearable op de markt komt. Want met je Apple Watch zul je niet snel een biertje openen of je fiets fixen, right?!

Reageer op artikel:
Leatherman armband brengt 29 gereedschappen naar je pols
Sluiten