Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 jul 2019

LeBron James en Kawhi Leonard zijn de beste spelers in NBA 2K20

In een game als FIFA en NBA 2K is het belangrijk dat je weet hoe goed de spelers zijn waarmee je aan de slag kunt gaan. Op die manier kun je van te voren een goede inschatting maken wat het team gaat zijn waarmee je wilt gaan spelen. Voor NBA 2K20 heeft ontwikkelaar 2K Games nu de verschillende ratings vrijgegeven van de diverse spelers. Daaruit blijkt dat topspelers als LeBron James en Kawhi Leonard de beste spelers in de game zijn.

De NBA 2K20 ratings zijn bekend

Beide spelers hebben een rating van 97 in NBA 2K20, waar eigenlijk wel iets voor te zeggen valt. LeBron James is al jaren een grote meneer in de wereld van de NBA. Vorig seizoen ging het niet helemaal lekker bij de Lakers, maar dit seizoen hebben ze Anthony Davis er bij gehaald, waardoor de Lakers gelijk een team is om rekening mee te houden. Kawhi Leonard kwam vorig jaar uit voor de Toronto Raptors en was voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het binnenhalen van het kampioenschap. Dit jaar komt hij uit voor de Los Angeles Clippers, waar hij met Paul George een gevaarlijk duo vormt.

NBA 2K20

De volledige ratings van de top 20 is als volgt
LeBron James 97
Kawhi Leonard 97
Giannis Antetokounmpo 96
Kevin Durant 96
James Harden 96
Stephen Curry 95
Anthony Davis 94
Paul George 93
Damian Lillard 92
Joel Embid 91
Kyrie Irving 91
Nikola Jokic 90
Russel Westbrook 90
Klay Thompson 89
Karl Anthony Towns 89
Jimmy Butler 88
Kemba Walker 88
Donovan Mitchell 88
Rudy Gobert 88
Blake Griffin 88

Naast de verschillende individuele spelers heeft de ontwikkelaar ook een gemiddelde gemaakt van de verschillende duo’s in NBA 2K20. Dit seizoen zijn er namelijk veel duo’s gevormd in de NBA van twee goede spelers. En het lijkt er op dat die topspelers de doorslag gaan geven van wie er dit jaar kampioen wordt. De Lakers maken daarbij de grootste kans.

NBA 2K20

NBA 2K20 verschijnt op op 6 september. Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
LeBron James en Kawhi Leonard zijn de beste spelers in NBA 2K20
Sluiten