Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jun 2019

Het vrolijke The Legend of Zelda Links Awakening heeft een releasedatum

Tijdens de Nintendo Direct kregen we nieuwe beelden voorgeschoteld van The Legend of Zelda Links Awakening. Het betreft een remaster van een game die vele jaren geleden werd uitgebracht op de oude vertrouwde Game Boy. Toen was alles qua kleuren natuurlijk wat beperkt en dat is in de Nintendo Switch-versie flink aangepast. De game ziet er heerlijk vrolijk uit en is nu voorzien van een releasedatum.

The Legend of Zelda Links Awakening komt er aan

Heel erg lang hoeven we niet te wachten op The Legend of Zelda Links Awakening. De game staat gepland voor 20 september van dit jaar. Als je de game nog niet eerder in actie hebt gezien, dan is het zeer aan te raden om even te genieten van de onderstaande vrolijke trailer

Het originele avontuur werd in 1993 uitgebracht en het is zodoende dus meer dan 25 jaar geleden dat je die game hebt kunnen spelen. De game speelt zich af na de gebeurtenissen van A Link to the Past, de game die destijds voor de Super Nintendo verscheen. Na die avonturen gaat Link op zoek naar andere landen om daar het kwaad te bestrijden. Helaas komt zijn boot in een storm terecht en kapseist het. Gelukkig weet hij te overleven en spoelt hij aan op Koholint Island. Daar moet hij proberen zijn zwaard terug te krijgen en te ontdekken wat er allemaal aan de hand is.

De game wordt ondanks de beperkingen die de Game Boy destijds had gezien als één van de betere games uit de serie. Mocht je hem nog niet eerder gespeeld hebben, dan is dit een goede kans om de titel te ontdekken. Mocht je al gelijk overtuigd zijn, dan kun je de game hier pre-orderen en ben je er zeker van dat je hem gelijk hebt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Het vrolijke The Legend of Zelda Links Awakening heeft een releasedatum
Sluiten