Legendarische items nu makkelijker te scoren in Borderlands 3

Eind vorig jaar verscheen Borderlands 3. Een game waar wij veel lol mee hebben beleefd en onlangs nog zijn losgegaan met de eerste grote uitbreiding. En nu is er een extra reden om de game te spelen.

Er is nu tot en met 30 januari namelijk het zogenaamde Farming Frenzy mini-event aan de gang. Tijdens die periode is de kans groter dat je een tof legendarisch wapen kan scoren, dat er weer voor kan zorgen dat je de sterke bazen in de game beter aan kan.

Betere loot in Borderlands 3

Eén van de belangrijkste redenen om Borderlands 3 voor een lange tijd te blijven spelen is wat mij betreft de mogelijkheid om telkens nieuwe loot te scoren. Schilden, granaten en wapens kunnen er voor zorgen dat je een stuk effectiever bent tegenover de verschillende vijanden die in de game te vinden zijn. Bovendien kan een nieuw wapen voor een iets andere speelstijl zorgen. Wanneer ik een goede sniper heb, dan val ik tijdelijk wat meer van een afstand aan, terwijl een sterke shotgun er juist voor zorgt dat ik agressiever los ga. En tijdens het Farming Frenzy mini-event is de kans groter dat je toffe nieuwe dingen scoort.

Zo zullen op bepaalde plekken zogenaamde zeldzame vijanden standaard verschijnen, waardoor je niet meer afhankelijk bent van de willekeur. Op die manier weet je dus zeker dat je een tof gevecht voorgeschoteld krijgt met als beloning toffe loot. Daarnaast is ook de zogenaamde drop-rate van legendarische items verhoogd, waardoor de kans groter is dat ook een gewone vijand soms oranje voorwerpen in het speelveld gooit.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar laten weten dat het zogenaamde Takedown at the Maliwan Blacksite-evenement toegankelijker is gemaakt. Eerst was de moeilijkheidsgraad standaard hoog, waardoor je hem met vier spelers moest doen. Nu wordt de moeilijkheidsgraad geschaald naar de hoeveelheid spelers. Op die manier is het dus een evenement dat je ook in je eentje kunt spelen. En eind vorig jaar verscheen dus de eerste grote uitbreiding, waarvan je hier de review kunt lezen.

Reageer op artikel:
Legendarische items nu makkelijker te scoren in Borderlands 3
Sluiten