Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 30 apr 2016

LEGO-fans opgelet: deze LEGO Porsche 911 ligt binnenkort in de winkels

LEGO is het meest bekende speelgoed ter wereld. Bijna iedereen heeft er wel eens mee gespeeld. Ongeacht de leeftijd doet LEGO de harten van miljoenen mensen harder kloppen. Vooral wanneer het speelgoedbedrijf een nieuw ontwerp lanceert. Na de nieuwe Star Wars: The Force Awakens LEGO zijn we nu enthousiast over de LEGO Porsche 911 GT3 RS. Onze (kinder)droom wordt werkelijkheid, want dit model is binnenkort verkrijgbaar in Nederland!

LEGO Porsche 911 GT3 RS is een feit

LEGO-fans zullen onze enthousiasme over dit model begrijpen. Dit model, dat een schaal van 1:8 van een echte Porsche 911 kent, bestaat uit 2704 onderdelen. LEGO heeft zich met dit model naar onze mening weten te overtreffen. Dit pakket bevat namelijk alle onderdelen van een echte Porsche. Je kunt hierbij denken aan een compleet dashboard, een werkende versnellingsbak, gedetailleerde koplampen en achterlichten. Maar het houdt hier niet op, want dit model heeft ook een stuurwiel met schakelhendels en gewatteerde racestoelen. Wauw!

De LEGO Porsche 911 GT3 RS is hét schaalmodel van je droomauto. Bovendien is-ie voor een fractie van de werkelijke prijs te koop. Je kunt ‘m als een cadeau tijdens Vaderdag geven of natuurlijk voor jezelf als een prachtige aanvulling van je LEGO-collectie. Vanaf 1 juni kun je ‘m voor 329,99 euro binnenslepen. Wij kunnen niet wachten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
LEGO-fans opgelet: deze LEGO Porsche 911 ligt binnenkort in de winkels
Sluiten