Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 20 feb 2018

De LEGO Iron Man Hulkbuster is een hele dikke set

Toen de Iron Man Hulkbuster werd geïntroduceerd in de film Avengers: Age of Ultron, bracht LEGO al een set uit. Maar dat wat eigenlijk maar een kleine Hulkbuster. Nu de nieuwe Marvel-film op het punt staat van uitkomen, we hebben het natuurlijk over Avengers: Infinity War, is het tof om te zien dat LEGO een nieuwe poging doet om een Hulkbuster-set uit te te brengen. En deze is qua grootheid een stuk indrukwekkender.

LEGO Iron Man Hulkbuster is lekker groot

De nieuwe LEGO Iron Man Hulkbuster bestaat uit meer dan 1.300 steentjes, waardoor het een fijne grote set is. De set wordt geleverd met een platform waar de Hulkbuster op kan staan en een paar andere onderdelen. Op de onderstaande foto krijg je een behoorlijk goed idee hoe groot de Hulkbuster is als je hem vergelijkt met het LEGO mini-figure van Iron-Man zelf.

LEGO Iron Man Hulkbuster

Daar zit wel een mooi verschil in. Daarnaast is het voor de jeugdige LEGO-gebruiker goed om te weten dat je er ook goed mee kunt spelen. Zo kun je de helm van de Hulkbuster openen en daar de kleine Iron-Man in plaatsen. Net alsof je dus met een enorme robot gaat vechten. Iets dat Hulkbuster ook eigenlijk is. Verder zijn de armen en benen gewoon los te bewegen. Net als in Age of Ultron kun je de arm van de Hulkbuster inwisselen voor de zogenaamde jachammer om er zo harder op los te slaan. De onderstaande foto laat zien wat dat verschil is.

LEGO Iron Man Hulkbuster

De LEGO Iron Man Hulkbuster komt gelukkig snel uit. Vanaf 3 maart moet de set in de winkel liggen en gaat de set zo’n 120 euro kosten. Een ideale set om het gevoel van de nieuwe Avengers-film binnen te brengen. Mocht je de trailer van Avengers: Inifinity War nog niet hebben gezien, dan kun je die hier terugkijken.

Reageer op artikel:
De LEGO Iron Man Hulkbuster is een hele dikke set
Sluiten