Daniel Koster
Daniel Koster Tech 5 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Deze LEGO Land Rover Defender is niet van echt te onderscheiden

Cadeautjes geven is leuk. De blik die iemand in zijn ogen krijgt bij een top cadeau is al helemaal nice. Deze 22 cadeau’s zullen zo’n blik op het gelaat van de ontvanger toveren. En dat geldt ook zeker te weten voor deze LEGO Land Rover Defender. Dat geldt uiteraard ook vice versa. Dus, wil jij deze hebben? Taggen maar!

Deze LEGO Land Rover Defender wil je toch hebben?

Ben je een trouwe WANT-lezer? Dan heb je vast wel door dat wij van LEGO houden. Dat je met een gegeven aantal LEGO-blokjes zulke diverse dingen kunt maken vinden wij gaaf. Geef een aantal bekende architecten maar eens dezelfde LEGO-blokjes en je zult verbijsterd zijn van de dingen die zij daarvan weten te maken. Dit is echter andere koek. Een grafische designer én LEGO-fan wilde namelijk een de Land Rover Defender eer aan doen. Dus besloot ‘ie ‘m in LEGO-uitvoering na te bootsen. Een LEGO Land Rover Defender met vierwielaandrijving, een batterij die ‘m aandrijft, werkende knipperlichten en veel meer is het resultaat:

Bijna niet van echt te onderscheiden

Sariel is de ontwikkelaar van de Camel Trophy. Zo heeft ‘ie zijn speciale LEGO Land Rover Defender namelijk genoemd. Wanneer je ‘m door het gras ziet rijden is-ie bijna niet van echt te onderscheiden. Je kunt via zijn website lezen hoe ‘ie deze wagen heeft gemaakt. De wagen is dus helaas niet te koop. Maar ja, zelf zo’n ding bouwen is natuurlijk veel toffer en als je ‘m dan als cadeau aan iemand gunt is dat nog véél unieker. Laten we eerlijk zijn, dat wil toch iedereen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze LEGO Land Rover Defender is niet van echt te onderscheiden
Sluiten