Dit Lego Star Wars bouwwerk is de droom van elke fan

Er zijn door de jaren heen al een hoop spectaculaire Lego versies van de bekende trench run scene uit Star Wars geweest, maar het kan blijkbaar altijd nog uitgebreider. Zie hier enkele foto’s die dit bewijzen.

LEGO Star Wars

Geloof het of niet, maar er bestaan zogeheten ”professionele Lego bouwers”. Naast dat ze soms maandenlang met een bepaald bouwwerk bezig zijn blijven ze er vaak ook nog jarenlang aan sleutelen.

Een voorbeeld hiervan is de onderstaande Lego Star Wars versie van de trench run. Bouwgroep Olive Seon presenteerde dit indrukwekkende project al in 2015 maar is het door de jaren heen blijven verbeteren.

Lego Star Wars

Alhoewel het er sowieso al prachtig uitziet blijkt dit nog niet alles te zijn. Wie aan de achterkant van het bouwwerk kijkt zal daar namelijk een aangename verassing ontdekken:

Lego Star Wars

Opvallend is dat er ook een hoop humor in het bouwwerk verwerkt is. Zo zit er in een van de kamers bijvoorbeeld een Donald Duck poppetje verstopt. Alhoewel de kans klein is dat er ooit een cross-over zal komen zou dit in principe wel mogelijk zijn. Dit omdat Star Wars natuurlijk alweer een aantal jaar in handen van Disney is.

Lego Star Wars

Als je goed kijkt zie je trouwens ook enkele stormtroopers die het opvallend gezellig met elkaar lijken te hebben.

Lego Star Wars

Natuurlijk kan ook Darth Vader niet ontbreken. De iconische slechterik lijkt in ieder geval in zijn element te zijn.

Lego Star Wars
Lego Star Wars
Lego Star Wars

Dit is uiteraard niet het enige Star Wars bouwwerk dat wij tegenkwamen. Een tijdje geleden stuitte we op een man die de beruchte The Last Jedi-scène had nagemaakt. Zelfs als je de film vond tegenvallen is dit bouwwerk het bekijken waard.

Wil jij zelf ook aan de slag met Lego Star Wars? Bekijk dan deze recentelijk uitgekomen nieuwe Star Wars sets. Als je dan toch bezig bent dan raden wij aan om meteen even deze nieuwe Star Wars gaming gear van Razer te checken.

Reageer op artikel:
Dit Lego Star Wars bouwwerk is de droom van elke fan
Sluiten