Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 3 mei 2018

Nooit meer werken dankzij deze LEGO Star Wars Desk Toy

Een desk toy is een ideaal iets om op je bureau te hebben staan. Als je even geen inspiratie hebt, dan kun je even met zo’n toy spelen om je af te leiden en daarna weer verder gaan met je werkzaamheden. Zoiets als een spinner is wat dat betreft perfect, maar dat is natuurlijk ook een beetje saai. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten desk toys waar je vandaag de dag uit kunt kiezen. Als LEGO uiteindelijk besluit om deze LEGO Star Wars Desk Toy in productie te nemen, dan is de kans klein dat we ooit nog aan werk toekomen.

Hele toffe LEGO Star Wars Desk Toy

Deze desk toy is in elkaar gezet door Jason Allemann, die wel vaker toffe LEGO-dingen maakt. Het is een desk toy die gebaseerd is op een ander idee dat Allemann heeft bedacht en destijds ook heeft gepitcht bij LEGO zelf. Die pitch heet Pursuit of Flight. Dat project heeft zo’n 10.000 fans nodig die het idee tof vinden, om het vervolgens door LEGO in productie te laten nemen.

Star Wars desk toy

Deze LEGO Star Wars Desk Toy zal wat moeilijker zijn om in productie te laten nemen, omdat je uiteraard in het geval van Star Wars te maken hebt met licenties. De Star Wars-set is een perfecte Star Wars-scene die is nagemaakt. Luke Skywalker probeert daarbij in zijn X-Wing buiten schot te blijven van de TIE Advanced x1, terwijl ze boven een klein gedeelte van de Death Star vliegen. Het geheel is echt heel erg tof en in de onderstaande video kun je zien hoe Allemann het geheel in elkaar heeft gezet.

Mocht de set dus nooit in de winkel komen, dan zou je hem in theorie dus ook volledig na kunnen maken. Het is een perfecte toevoeging van elk bureau. Wil je meer desk toy ideeën? Check dan bijvoorbeeld deze toffe Halosphere.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nooit meer werken dankzij deze LEGO Star Wars Desk Toy
Sluiten