A de Jong
A de Jong | LinkedIn Gadgets 19 feb 2018

LEGO tape is de game changer waar je als kind al van droomde

Hoe kun je LEGO nog cooler maken dan het al is? Juist, met LEGO tape. Dit ingenieuze product zorgt ervoor dat je overal LEGO op kunt monteren. Of de wereld hier behoefte aan heeft? Nou, dat is wel aardig gebleken.

Met LEGO tape je huis verfraaien

Het LEGO tape is namelijk een gigantisch crowdfunding succes geweest. Het beoogde bedrag is ruimschoots behaald. Als je bedenkt dat het doel achtduizend dollar was en de teller op bijna twee miljoen dollar is ge-eindigt, dan weet je dat het goed zit.

Mayka Toy Block Tape, zoals de tape officieel heet, is verenigbaar met de bouwstenen van LEGO, Mega Blocks en Kreo. Via de officiële website kun je ontdekken waar Mayka Toy Block Tape te koop is. Denk aan Bol.com en Intertoys. Bij Bart Smith is het stuk speelgoed binnenkort te koop. Bij Bol.com begint de prijs vanaf zo’n 7,50 euro. Dan heb je een strip van 2 meter en twee blokjes breed tot je beschikking.

Wil je net als iedere man ook bij LEGO werken? Check dan hier het nieuwe hoofdkantoor, dat niet onderdoet voor die van Google en Apple.

lego tape
lego tape
lego tape
lego tape

Met LEGO kun je overigens ook papieren vliegtuigen vouwen. Dat bewijst deze indrukwekkende LEGO robot.

Reageer op artikel:
LEGO tape is de game changer waar je als kind al van droomde
Sluiten