Lego trollt Tesla’s Cybertruck met eigen versie van onverwoestbare auto

Een paar dagen geleden onthulde Tesla zijn zogenaamde ‘onverwoestbare’ Cybertruck. De truck bleef niet onopgemerkt onder de internet-trollen. Maar ook Lego, ja die speelgoedfabriekant, kon het niet laten om de truck een beetje in de zeik te nemen.

Wie van de hoekige vormen van Elon Musk’s Cybertruck houdt is bij Lego aan het goede adres. Lego Australia deelde gisteren hun visie van de auto met geometrische vormen op Facebook.

Lego trollt Tesla’s onverwoestbare truck op Facebook

Lego Australia heeft een nieuw hoekig speelgoedautootje gepresenteerd. De speelgoedfabrikant benoemt het Amerikaanse autobedrijf van Elon Musk niet direct, maar het is duidelijk dat deze post een dikke knipoog is naar de Cybertruck. Het bijschrift van de post luidt: ”The evolution of the truck is here. Gueranteed shatterproof”. Check de post hier onder.

De Cybertruck van de speelgoedfabrikant is een legoblokje op vier wieltjes. Een ontwerp is simpel, goedkoop, en iedereen kan het nabouwen. En Lego heeft gelijk wat betreft zijn ”shatterproof”-garantie: legoblokjes zijn inderdaad onverwoestbaar.

Presentatie van Tesla Cybertruck was ook opmerkelijk

De grap van de speelgoedfabrikant is geïnspireerd op de Cybertruck die Tesla afgelopen week onthulde. Toen Tesla‘s truck het podium op reed vielen monden open van verbazing. Het design van de elektrische auto is namelijk zacht uitgedrukt opmerkelijk te noemen. Deze elektrische auto heeft geen vloeiende lijnen, maar is gehoekt en heeft eerder wat weg van de explorer op Mars.

De truck is met geen enkele andere auto te vergelijken. En dan hebben we het zowel over zijn looks als over hoe sterk de auto is. Dat werd tijdens de onthulling trouwens ook gedemonstreerd door hoofdontwerper Franz von Holzhausen. Er was geen krasje te zien op de truck nadat hij er met een sloophamer op los was gegaan. Volgens Musk is Tesla‘s Cybertruck zelfs kogelvrij. Eigenlijk vrijwel hetzelfde als Lego’s onverwoestbare ‘truck’ dus.

Tesla Cybertruck Elon Musk

Het zou trouwens zomaar kunnen dat de truck straks ook in een game verschijnt. Dan hebben we het over die van Tesla hè. Benieuwd hoe dat zit? Lees er hier meer over.

Reageer op artikel:
Lego trollt Tesla’s Cybertruck met eigen versie van onverwoestbare auto
Sluiten