Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 31 jul 2018

Binnenkort op Netflix: brute eerste beelden Castlevania seizoen 2

Vorig jaar werd er een animatieserie gelanceerd op basis van de gameserie Castlevania. Er waren veel redenen om te verwachten dat de serie matig zou gaan worden, maar in de praktijk bleek hij behoorlijk goed te zijn. Het enige nadeel dat we zouden kunnen benoemen is het feit dat de serie met zijn vier afleveringen nogal snel was afgelopen. Gelukkig komt er een tweede seizoen en daar hebben we nu de eerste trailer van.

Veel actie in tweede seizoen Castlevania

Het draait in het tweede seizoen om de strijd tegen Dracula. Deze laatst heeft na de moord op zijn vrouw besloten om de mensheid volledig uit te roeien. In het eerste seizoen zagen we al hoe corrupt sommige mensen waren, dus ergens begrijpen we Dracula wel.

Toch zijn er natuurlijk ook goede mensen. Gelukkig voor die groep hebben Trevor Belmot en Supha Belnades besloten om te gaan samenwerken met Alucard, wat weer de zoon van Dracula is. Die laatste is geen groot fan van de mensen, maar vindt tegelijkertijd wel dat zijn vader behoorlijk is doorgedraaid en moet worden gestopt.

Als we af moeten gaan op de trailer, dan lijkt het tweede seizoen behoorlijk bruut te gaan worden. Nu was het eerste seizoen al behoorlijk duister, maar draaide dat voornamelijk om het introduceren van de verschillende personages en was er zodoende iets minder tijd voor brute gevechten. Het tweede seizoen zou daar verandering in kunnen brengen. Dracula gaat er waarschijnlijk nog niet direct aan, maar er worden wel zogenaamde generaals van hem geïntroduceerd. Die zouden goed gebruikt kunnen worden voor scenes met epische gevechten.

Castlevania

Het nieuwe seizoen wordt op 26 oktober uitgebracht. Waar het eerste seizoen uit vier afleveringen bestond, zal het tweede seizoen uit acht afleveringen bestaan. Hoe lang die gaan zijn, dat is nog niet helemaal bekend. Meer lezen over Netflix? Kijk dan eens hier.

Castlevania seizoen 2 netflix
Reageer op artikel:
Binnenkort op Netflix: brute eerste beelden Castlevania seizoen 2
Sluiten