Jelle van Es
Jelle van Es Tech 25 feb 2019

Lenovo komt met headsets voor de ThinkPad en de Yoga laptops

Lenovo is een bedrijf dat tegenwoordig van vele markten thuis is. Toch zijn het met name de tablet en laptopmarkt waarin zij schitteren, waarbij de ThinkPad en de Yoga-laptops belangrijk zijn. Voor hen die die devices gebruiken, komt het bedrijf met een tweetal headsets. Het zijn headsets die je in principe voor alle devices kunt gebruiken, maar met name geschikt zijn voor de ThinkPad en de Yoga-laptops.

De headsets van Lenovo

De headsets komen het beste tot hun recht wanneer je ze gebruikt voor conference calls en Skype calling. Daarbij heb je op de koptelefoon makkelijk toegang tot de volumeknop en moet je ook redelijk gemakkelijk je voice control aanpassen. Daarnaast zorgen de headset er voor dat je niet veel last hebt van de omgeving. Ze maken namelijk beide gebruike van actieve en elektronische noise cancellation. Op die manier ben je dus echt even afgesloten van de buitenwereld en kun je je volledig focussen op je werkzaamheden.

Lenovo headsets

De headsets van Lenovo ondersteunen Bluetooth 5.0 en kunnen zodoende dus ook aan andere devices worden gekoppeld. Ook is er een USB-C verbinding als je dat liever hebt. Daarmee kun je hem ook opladen. Binnen twee uur is de batterij dan weer helemaal vol.

Lenovo headsets
Lenovo headsets

Er zijn twee soorten. Die bij de Yoga past is wit, terwijl de variant die gekoppeld zou moeten worden aan de ThinkPads zwart met zilver is. Hoewel ze dezelfde features hebben, is de variant van de Yoga wel iets duurder. Die gaat 169,99 dollar kosten, terwijl de ThinkPad-versie 149,99 dollar gaan kosten. De headsets komen deze zomer uit. Het is overigens niet voor het eerst dat een bedrijf headsets speciaal gericht op hun eigen devices uitbrengt. Eerder deed Microsoft dat al met hun Surface-tablets.

Wil je meer lezen over alles dat tijdens de MWC 2019 is aangekondigd en onthuld? Bekijk dan hier onze uitgebreide overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lenovo komt met headsets voor de ThinkPad en de Yoga laptops
Sluiten