Nu al gelekt: Maak kennis met de Lenovo Moto G7

Pas over enkele maanden zal Lenovo de Moto G7 onthullen, de volgende generatie in de populaire budgetserie. Pas begin volgend jaar zelfs. Toch kun je de onaangekondigde smartphone nu al in vol ornaat bewonderen.

Lenovo Moto G7 gelekt

De smartphone is gelekt door Steve Hemmerstoffer, bekend op Twitter als @OnLeaks. Gezien zijn reputatie en betrouwbare leaks uit het verleden kun je er van uitgaan dat het hier om de real deal gaat.

De renders en de bijbehorende video zijn gebaseerd op CAD-bestanden uit de fabriek. De volgende hype rondom smartphones wordt door het design bevestigd: notches in de vorm van een druppel.

Lenovo Motorola Moto G7 Lenovo Motorola Moto G7

De OnePlus 6T krijgt er eentje, en volgend jaar dus ook de nieuwste Moto’s. Waar de OnePlus 6T daardoor echter amper schermranden heeft, kun je dat niet van de Motorola Moto G7 zeggen. Het toestel heeft vrij forse schermranden aan alle kanten. Vooral de kin is vrij fors.

Ook de cameramodule aan de achterkant ziet er nou niet bepaald modern uit. Aan de andere kant moet je niet vergeten dat we hier met een budgetsmartphone te maken hebben. Het idee dat we in dat prijssegment al kieskeurig worden als het om schermranden gaat, zegt genoeg over de markt anno 2018.

Lenovo Motorola Moto G7 Lenovo Motorola Moto G7 Lenovo Motorola Moto G7

Aan de andere kant bewijst Xiaomi met de Pocophone F1 dat het prijskaartje van een toestel steeds minder uitmaakt. Verder weten we helaas nog erg weinig over de Moto G7. Wel blijkt uit deze fabrieksbestanden dat het toestel iets langer en breder wordt dan zijn voorganger, de Moto G6. Dat toestel heeft een 5.7-inch scherm. Wel wordt de G7 iets dunner.

Ook qua specificaties is er verder nog niks bekend. Waarschijnlijk kun je rekenen op een Full HD+-scherm, een octa-core processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Voeg daar Android 9.0 Pie en een 3500 mAh batterij aan toe en je hebt een aantrekkelijk totaalpakketje.

 

MySmartPrice

Reageer op artikel:
Nu al gelekt: Maak kennis met de Lenovo Moto G7
Sluiten