Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 4 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Lenovo komt met een lading aan nieuwe laptops en beeldschermen

Het duurt nog even voordat de CES 2018 in Las Vegas echt losgaat, maar in de voorpret zie je dat verschillende bedrijven alvast hun nieuwe producten onthullen. Zo ook Lenovo, dat de laatste jaren flink aan de weg timmert. In hun huidige line-up vind je tablets, laptops, high-end gamingpc’s, accessoires en monitoren. En in 2018 komen daar een hoop mooie nieuwe dingen bij.

Lenovo onthult nieuwe laptops in Thinkpad X serie

Zo krijgt de Thinkpad X Series er twee nieuwe versies bij, de X280 en X380 Yoga. Het zijn compacte laptops die genoeg te moeten bieden om je dagelijkse werkzaamheden op te doen. Ze worden in verschillende configuraties uitgestuurd. In de meest luxe vorm kun je ze voorzien van een Intel Core i7 processor, 16 GB aan DDR4 RAM geheugen en een harde schijf van 1TB SSD.

Ten op zichte van zijn voorganger is de X280 twintig procent lichter en vijftien procent dunner. Tot slot krijgt hij een scherm van 12,5 inch en zou hij met zijn batterij zo’n dertien uur mee moeten gaan. In de Verenigde Staten krijgt deze laptop een adviesprijs van 999 dollar.

De X380 heeft een 13,3 inch beeldscherm en een batterij die iets meer dan dertien uur meegaat. Daarnaast is het een 2 in 1 laptop, die je ook als tablet kunt gebruiken. Deze zou een adviesprijs van 1459 dollar krijgen. Beiden laptops komen naar verwachting ergens deze maand uit.

Lenovo

Ook nieuwe beeldschermen in T-serie

Ook in de zogenaamde T-series komt Lenovo met nieuwe updates in de vorm van de T480, de T480s en de T580. Het zijn modellen die vooral geschikt zijn voor werk. De T480 is daarbij het basismodel. Qua specificaties kun je hem upgraden tot 32 GB RAM en voorzien van een 1TB SSD hardeschijf. Met zijn 14 inch scherm zou hij 14,5 uur mee moeten gaan.

De T480s is qua specifacties hetzelfde, maar is wat lichter. Dat gaat wel ten koste van de batterij, die een uurtje minder meegaat. Amerikaanse adviesprijzen voor deze laptops zijn 989 en 1289 voor de basisconfiguraties.

Tot slot heb je nog de T580. Dit is een laptop met een 15 inch scherm en een harde schijf die je kunt uitbreiden tot 2 TB. Daarnaast beschikt de laptop over maar liefst twee batterijen, waardoor hij zo’n 27 uur meegaat. De adviesprijs van de T580 is 1079 dollar voor het basismodel.

Lenovo Thinkvision

Naast een paar updates in de L-series komt Lenovo tot slot ook nog met een tweetal dikke monitoren. De ThinkVision X24 is daarbij een fijne Full HD-monitor die met 23,8 inch groot genoeg is om op te gamen of op te werken. Dit ding gaat 249 dollar kosten.

Voor de echte liefhebber is er ook de ThinkVision P32u. Met zijn 32 inch is het een flinke monitor, waar je bovendien ook een 4K-resolutie op kunt gooien. Hij is voorzien van HDMI- en Thunderbolt outputs. Het enige nadeel is dat hij nogal prijzig is. Voor 1349 dollar kun je immers heel wat leuke dingen doen. Check hier alle andere onthullingen van CES 2018.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lenovo komt met een lading aan nieuwe laptops en beeldschermen
Sluiten