Daniel Koster
Daniel Koster Tech 20 sep 2016
Leestijd: 2 minuten

Latertjes WhatsApp: onze favoriete iMessage-apps laten je overstappen

iOS 10 is een feit en laat ons met deze verborgen functies zien hoe mooi verandering kan zijn. Eén van de zaken die flink op de schop is gegaan is iMessage. Deze vernieuwingen zijn allemaal doorgevoerd. Een heerlijke toevoeging is het kunnen versturen van stickers en het introduceren van allerlei iMessage-apps. Wij geven je onze favorieten!

De leukste iMessage-apps

Je vindt verschillende applicaties in de iMessage Store. Wij hebben echter onze favoriete iMessage-apps voor je in petto. Ook vind je hier de tofste stickers waarmee jij al je berichten en foto’s kunt opfleuren. En deze zijn allemaal gratis. Dubbel winnen!

Verstuur de leukste GIFs met Giphy

Een GIF maakt elk bericht net even leuker en die vind je via Giphy. Hierbij mag ‘The Office’ uiteraard niet ontbreken, maar er is natuurlijk nog veel meer.

Lekker gamen!

Je hebt ook allerlei toffe games in de iMessage Store staan. via GamePigeon kun je allerlei spellen spelen, zoals Poker:

Vier op een (r)ijMessage

Snap je ‘m? Wij vonden ‘m wel geinig. In ieder geval kun je als je ‘Four In A Row’ downloadt met je vrienden vier op een rij spelen via iMessage. En dat is een prima tijdverdrijf.

Heerlijk een potje Scrabblen

Yes, ook iMessage is weer van een woordspelletje voorzien. Je kunt met WordsWithFriends (in het Engels) de strijd met je vrienden aangaan.

VerMario jezelf

Die stickers, die vinden we pas écht leuk. We nemen Mario even als voorbeeld. Je downloadt via de iMessage Store de Super Mario stickers. Maak vervolgens bijvoorbeeld een foto en stuur die via iMessage. Open dan de Mario stickers. Houd er eentje ingedrukt en sleep de kekke sticker naar je foto toe. Check hoe nice:

Gekke bekken trekken hoeft niet meer!

Ook deze stickers vonden we heerlijk. Die werken hetzelfde als met Mario en geven geinige resultaten:

Voor de echte WANT-fan heb je ook nog PacMan stickers

O yes, de leven is compleet, want je hebt ook nog PacMan stickers. Ook die werken zoals het bovengenoemde voorbeeld. Enjoy!

Nóg meer iMessage-apps

Als je dacht dat dit het was, dan had je het verkeerd. Je vindt nog meer iMessage-apps en stickers in de gloednieuwe iMessage Store. Trouwens, er is meer in iOS 10 aangepast dan iMessage. Wil je nog andere aanpassingen van iOS 10 zien? Dan ben je hier aan het goede adres!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Latertjes WhatsApp: onze favoriete iMessage-apps laten je overstappen
Sluiten