Daniel Koster
Daniel Koster 16 aug 2016

Neem je vrienden letterlijk beet met dit levensechte haaienpak

Ken je Jaws nog? Dat angstaanjagende nummer en die haaienvin boven het water uit heeft ons flink wat slapeloze nachten bezorgd. Dat gevoel komt bij het zien van een haai(envin) boven het water meteen terug. En dat kun jij nu met dit haaienpak naar alle hartenlust opwekken!

Levensecht haaienpak is angstaanjagend

Het gebruik van dit haaienpak is misschien wel iets te angstaanjagend. Pas dus op wie je voor de gek houdt. Je lieve moedertje met een slecht hart kun je dus maar beter met rust laten. Eén van je beste vrienden die een beetje (boel) bang is voor haaien is echter een perfect doelwit. De bazen van VFXLAB hebben dit apparaat in elkaar gezet. Zij creëren namelijk visual effects. Je kunt zelf zien dat ze zichzelf met dit haaienpak prima hebben gered. Wij moesten even twee keer kijken voordat we doorhadden dat er geen echte haai in het zwembad aan het rondzwemmen was!

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Helaas op andere manieren je vrienden neppen

Dit haaienpak, waar wel iemand inzit om ‘m rond te laten zwemmen, is niet te koop. Helaas. Je zult dus een ander pak in de wacht moeten slepen om om je vrienden in het ootje te nemen. Of natuurlijk een andere grap moeten uithalen. Wij hebben wel wat ideeën trouwens. Wat dacht je van deze prank van een zoon om onder de klusjes van zijn moeder uit te komen? Wil je niemand neppen maar een leuke prank uitvoeren? Dat kan ook, kijk maar hoe deze wiskundedocent dat uitvoert. Wat een held. Succes!

Reageer op artikel:
Neem je vrienden letterlijk beet met dit levensechte haaienpak
Sluiten