Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 16 apr 2018

Dit is de handigste drone om mee te nemen en hij is niet eens plat

Als je denkt aan een drone, denk je waarschijnlijk aan een redelijk plat apparaat dat door de lucht zoeft. Drones hoeven echter helemaal niet plat te zijn en dat bewijst de LeveTop. Deze lijkt meer op een kleine R2D2 of een Echo speaker die ook kan vliegen (geen gek idee om in elke kamer met je echo te kunnen praten). De LeveTop kan daarbij ook autonoom vliegen en vervolgens opgevouwen worden om in je tas te stoppen.

Viervoudig opvouwsysteem

De handige drone is uitgerust met een uniek gepatenteerd viervoudig opvouwsysteem. Dit komt erop neer dat de  vier propellers die als uitgestrekte armpjes het apparaat de lucht in brengen, weer ingeklapt kunnen worden.

Wat je overhoudt is een cilindrische vorm, die je makkelijk in je tas mee weer mee kunt nemen.

LeveTop drone

Stalker drone

Om de LeveTop mee te nemen, hoef je hem echter niet in je tas te stoppen. De drone kan je namelijk ook gewoon in de lucht volgen. Door middel van GPS en “vision precise positioning” technologie, kan de LeveTop wie dan ook automatisch volgen.

Stel de drone bijvoorbeeld zo in dat jij al altijd in het frame moet blijven en hij volgt je automatisch. Wil je niet dat hij bijvoorbeeld je tuin uit vliegt? Definieer dan met behulp van geofencing het gebied waarbinnen hij moet blijven.

LeveTop drone specificaties

Vliegen en landen met een knop

Via de app kun je verder met één knop ervoor zorgen dat hij opstijgt en weer landt. Door de “precision positioning” technologie, landt hij ook nog eens op dezelfde plek als waar hij vandaan kwam. Je kunt er ook voor zorgen dat hij op één plek in de lucht blijft zweven om bijvoorbeeld eindelijk eens iedereen op de foto te kunnen krijgen.

LeveTop drone

Pledge op Kickstarter

Voor een pledge van 113 euro kun je de LeveTop drone in huis halen via Kickstarter. Voeg je daar 21 euro aan toe, dan krijg je er een extra batterij bij. Naar verwachting komt de opvouwbare drone vervolgens in juni naar je toe vliegen.

Hoewel de LeveTop al een afwijkende vorm heeft dan de meeste drones, heeft de Bionic Bird Drone dat nog meer. Deze drone lijkt op een vogel en komt zelfs met een eivormige oplader.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Dit is de handigste drone om mee te nemen en hij is niet eens plat
Sluiten