De LG OLED-tv die je nu met flinke korting scoort bij Mediamarkt

Deals Jeroen Kraak 27 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Een nieuwe televisie is een flinke investering, maar je bent er daarna wel jaren mee zoet. Het is dan ook fijn als je die televisie met flinke korting kunt aanschaffen. Dat is nu het geval bij Mediamarkt met deze 55 inch OLED-tv van LG.

Als je een echt goede televisie wil, kom je al snel bij een OLED terecht. Bij dat soort apparaten is zwart ook echt zwart. Vooral bij scènes in het donker zie je echt een verschil. Doordat de pixels niet oplichten, zie je ook een beter contrast tussen kleuren. Mediamarkt heeft nu een leuk exemplaar in de aanbieding van LG.

LG OLED-televisie nu flink goedkoper bij Mediamarkt

LG maakt verschillende OLED-televisies. Zo heb je de A-, B- en C-lijn. Eigenlijk kun je die letters vergelijken met de kwaliteit die het biedt. De A-lijn is de budgetkeuze, terwijl de C het meest compleet is. Bij Mediamarkt is nu de B2 in de aanbieding. Een prima OLED dus waarbij je amper kwaliteit inlevert op het topmodel.

Het grootste verschil tussen de LG OLED-modellen is de helderheid. Die is bij de B net wat minder dan de C. Het grote voordeel is dat je er een stuk minder voor betaalt bij Mediamarkt. Toch heeft het een aantal functies die je echt wil hebben bij een televisie. Zo heeft deze HDMI 2.1, wat ideaal is voor gamers. Games speel je gewoon met 120 frames per seconde.

Onder de motorkap zit de a7 gen 5-processor die precies hetzelfde is als in de LG C2 OLED. Hierdoor verbetert de LG B2 razendsnel alle beelden, waardoor je films en series er prachtig uitzien. Zo zit je door de prachtige realistische kleuren meteen in het verhaal. Laat Mediamarkt daar nu precies de juiste aanbieding voor hebben.

Zoveel betaal je nu

Mediamarkt heeft namelijk deze LG B2 OLED-televisie in de aanbieding. Hierdoor betaal je flink minder dan dat je normaal zou doen voor een OLED in deze klasse.

LG B2 OLED is goedkoper bij Mediamarkt.
De LG B2 OLED bij Mediamarkt (Afbeelding: Mediamarkt)

Normaal vraagt Mediamarkt 1.129 euro voor de LG OLED, maar nu krijg je 11 procent korting. Daardoor is deze televisie 999 euro.

AMOLED, OLED en QLED: wat is nu eigenlijk het verschil?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen