Daniel Koster
Daniel Koster Home 5 jan 2017

Zo doe je dat: LG geeft concurrentie het nakijken met nieuwe, flinterdunne televisies

Wij vinden het tegenwoordig lastig om nog door een televisie te worden geïmponeerd. De meeste televisies garanderen namelijk hetzelfde. Dat komt neer op 4K-beeld waar de kleuren van het beeld afspatten. Hoe kun je je dan nog onderscheiden? Dat laat LG zien. Knap werk, guys!

LG heeft gisterenavond op CES 2017 de W7-serie gepresenteerd. Hiermee laat het zien dat innoveren belangrijker is dan ooit. Enkel het brengen van een (OLED-)televisie die beelden van hoogwaardige kwaliteit biedt is niet genoeg. Dat doet iedereen al.

Unieke tweaks

Dus komt LG met twee unieke tweaks aan hun 4K-televisies. Wat er meteen uitspringt, is hoe plat de W7-serie is. De televisies zijn nog geen 2,6 millimeter dik. Wauw, de televisies zijn zo onderdeel van je muur en lijken zelfs op een raam. Tof!

Een kunstwerk in je kamer

Dat je ze daarnaast via magneten aan de muur bevestigt maakt het nog toffer. Maar dat is nog niet alles. Ook heeft LG een soundbar, die via Dolby Atmos heerlijk geluid produceert, onder de W7-televisies gehangen. In die soundbar zit ook alle elektronica verwerkt. Via één kabel is die met de televisie verbonden. Zo is de W7 niet enkel innovatief sterk, maar ook een prachtig aan de muur zonder al die kabels.

Kijk, dit is nou wat wij vernieuwen noemen. Dit is wat wij initiatief nemen noemen. LG drukt zo de stempel nadrukkelijk op de televisiemarkt. Wij zijn onder de indruk. Het is nog wel even wachten op de W7. De eerste uitvoering, die van 65 inch, zal waarschijnlijk in maart worden geleverd. We zijn wel bang voor een flink prijskaartje, maar daar is nog niets over bekend.

Reageer op artikel:
Zo doe je dat: LG geeft concurrentie het nakijken met nieuwe, flinterdunne televisies
Sluiten