Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 18 jan 2019

LG G8 renders niet echt: maar welk toestel is het dan?

Gister verschenen de eerste renders van de LG G8 op het internet. Verschillende berichten wisten te melden dat het om de nieuwste smartphone van de producent zou gaan, maar niets bleek minder waar. Ondanks het feit betrouwbare bron OnLeaks degene was die de beelden het internet op slingerde, was het LG’s Head of communications die de geruchten de kop indrukte. De beelden behoren niet tot de nieuwe LG G8. Maar als dat het geval is, waar horen de beelden dan wel bij?

LG G8 beelden niet echt

Het gerucht ging gisteren dat de eerste beelden van de LG G8 waren uitgelekt. Hierdoor zagen we een smartphone was mogelijk voorzien was van een tweede, add-on scherm. Maar naar mate de tijd vorderde, bleek de informatie niet te kloppen. LG Electronics Head of communications, Ken Hong, liet op Twitter weten dat de desbetreffende beelden niet bij de LG G8 horen. Echter is de grote vraag dan wel: waar horen deze gelekte beelden dan wel bij?

We kunnen het ons niet voorstellen dat betrouwbare bron OnLeaks, welke zichzelf keer op keer heeft bewezen, zomaar foto’s van een niet bestaand toestel deelt op Twitter. Echter leek dit gister wel het geval te zijn, toen Ken Hong liet weten dat de beelden alles behalve echt waren. Althans, ze horen zeker weten niet bij de LG G8.

Maar de grote vraag is nu: welke toekomstige LG telefoon is dit nu precies. Het originele verhaal brengt codenaam Alpha in verband met de G8, maar dat is een gegeven wat onjuist is. Dat wil niet zeggen dat uitgelekte beelden nep zijn, maar dat we alleen niet weten om wat voor een toestel het gaat. Is het misschien nog een andere G7 variant, zoals de “nieuwe” Q9 dat ook is? Misschien is het een van de toestellen waarmee LG naar MWC 2019 gaat of hebben we gewoon te maken met een design wat we voorlopig nog niet gaan zien?

We moeten wachten op de details, maar dat het zeker weten niet de LG G8 is staat bijna vast. Tenzij Ken Hong en LG een spelletje aan het spelen zijn met ons.

Reageer op artikel:
LG G8 renders niet echt: maar welk toestel is het dan?
Sluiten