Mark Hofman
Mark Hofman Tech 6 aug 2019

LG richt IFA 2019 uitnodiging op smartphone met drie schermen

LG gaat op de IFA 2019 zonder enige twijfel een gloednieuwe smartphone tonen, met mogelijk twee schermen. Dit wordt duidelijk door een uitnodiging die op YouTube te vinden is. Maar de grote vraag is: gaat het eigenlijk wel om een smartphone met twee schermen? We zien er in de video namelijk drie…

LG richt IFA 2019 uitnodiging op smartphone met drie schermen?

We zijn nog een maand verwijderd van IFA 2019, maar er is een producent die nu al niet kan wachten. Wellicht met Samsung Unpacked (7 augustus) in het achterhoofd grijpt LG zijn kans en komt het met een uitnodiging voor de grote tech-beurs in Berlijn. De producent plaats een video op YouTube en is alles behalve subtiel over wat het van plan is op de IFA. Het mag duidelijk zijn dat we tijdens de beurs voor het eerst kennismaken met de dual-screen smartphone van LG. Maar de grote vraag is alleen: hebben we wel te maken met een smartphone die voorzien is van twee schermen of zijn het er toch drie?

De bovenstaande teaser toont een 8-bit retrogame dat overduidelijk een bericht naar buiten wil brengen. We zien een personage bewegen in een level met verschillende powerups: iets dat laat zien waar de nieuwe LG smartphone verbetering te bieden heeft. Zo zien we het poppetje bijvoorbeeld zich richting de camera bewegen en ontvouwt er een tweede scherm met het uiteindelijke doel: IFA 2019. Voila! Daar hebben we dan de LG V50 ThinQ met een dual-screen design, maar vervolgend gebeurt er nog iets anders.

Het tweede deel dat opengeklapt werd vouwt nu dicht als een soort van cover van een boek. Daarop is een derde schermpje te zien die de tijd en datum aan lijkt te geven. Op zich is het dual-screen design niet heel erg baanbrekend, gezien het feit dat dit al als accessoire te koop was voor de LG V50 ThinQ. Maar nu lijkt het toch meer een geheel te zijn, met een derde scherm erbij. Wat dit exact te betekenen heeft zullen we op 6 september te zien krijgen in Berlijn. Dan is LG van plan iets te onthullen tijdens IFA 2019.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
LG richt IFA 2019 uitnodiging op smartphone met drie schermen
Sluiten