Tech 12 mrt 2019 Jelle van Es

LG komt met Nespresso-achtige ijsmachine

Lang zijn we gewend geweest om in Nederland filterkoffie te zetten. Totdat we kennismaakten met Senseo en er over werd gestapt op dat gemak. Het feit dat de koffie niet te drinken was, dat werd even genegeerd. En vandaag de dag is Nespresso een simpele manier om degelijke koffie te zetten via de cups (die weer veel te duur zijn). Maar wat als het straks lente is en je gemakkelijk een lekker ijsje wilt hebben? Dan is er LG er om je een ijsmachine te brengen.

Maak kennis met de LG Snowwhite

De LG Snowwhite moet de Nespress-machine van de ijsliefhebber worden. De machine is nog niet uit, maar wordt momenteel tijdens de SXSW 2019 in Austin, Texas aan het publiek voorgesteld. De LG Snowwhite maakt gebruik van speciale capsules die je in de machine plaatst. Daarmee kun je verschillende soorten ijs creëren. Denk aan je softijs-achtige benadering, frozen yogurt en gelato.

LG SNowwhite

Voor een ijsje pak je er twee capsules bij. De ene bepaalt de smaak van het ijsje, terwijl de andere de type bepaald. Zo kun je dus een vanille softijs creëren, maar ook een frozen yogurt ijsje met aardbeien smaak. Word je machine vies? Dan gebruik je een speciale cleaning pod die het systeem reinigt, waarna je weer verder kunt gaan met het maken van je ijsjes voor je vrienden.

LG SNowwhite

De machine moet volgens LG erg gebruiksvriendelijk zijn en het kan per type ijsje bepalen wat de juiste temperatuur is. Op die manier hoeft te de gebruiker alleen nog maar te bedenken welke combinatie hij of zij gaat maken. LG belooft tot slot dat in de pods gebruik wordt gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten en dat er keuzes zijn om zonder al te veel suiker een ijsje te eten.

Het is nog niet bekend wanneer de LG Snowwhite gaat uitkomen en hoeveel het dan gaat kosten.

Reageer op artikel:
LG komt met Nespresso-achtige ijsmachine
Sluiten