LG-monitoren line-up voor 2020: 38-inch UltraWide met Thunderbolt 3 en meer

LG heeft alvast nieuwe monitoren voor 2020 gepresenteerd, ongeveer drie weken voordat de grote CES-beurs in Las Vegas plaatsvindt. Eén van de nieuwe monitoren is een UltraWide-display van 38-inch, met ondersteuning voor Thunderbolt 3.

Begin januari vindt CES 2020 plaats. Dit is een grote elektronicabeurs waar fabrikanten nieuwe producten uit de doeken doen. Steeds vaker zien we dat bedrijven vlak voor zo’n beurs nieuwe producten aankondigen, zodat ze genoeg aandacht kunnen krijgen en niet ondersneeuwen. Zo heeft LG alvast nieuwe monitoren aangekondigd, namelijk de UltraWide met Thunderbolt 3, UltraGear gaming monitors en de UltraFine Ergo.

LG UltraWide van 38-inch

De eerste is de 38-inch UltraWide Curved UltraWide QHD+-monitor. Dit model heeft een resolutie van 3840 bij 1600 pixels en een Nano IPS-display van 1 milliseconde met een verversingssnelheid van 144 Hz. Daarnaast ondersteunt het scherm 98 procent van het P3-kleurenspectrum, wat natuurlijke en realistische beelden moet opleveren. Daarnaast is er ondersteuning voor high dynamic range (hdr).

LG monitoren 2020
LG UltraFine Ergo-monitor. (Bron: LG)

Verder heeft het display van LG twee hdmi-poorten, een displayport, twee usb-poorten en een Thunderbolt 3-poort. Helaas zijn er nog geen details beschikbaar over de prijs en beschikbaarheid, maar die verwachten we tijdens CES 2020 in januari.

De Ergo en gaming monitoren

Ook heeft LG de 32-inch UtraFine Ergo gepresenteerd. Het beeldscherm heeft de 4K-resolutie en beschikt over een ergonomisch en flexibel design. De monitor heeft een speciale stand. De onderkant klikt zichzelf vast aan je bureau, waarna het scherm dus boven je werk hangt. Dit display heeft verder een 60 Hz-verversingssnelheid en ondersteuning voor HDR10. Hij heeft één usb-c-poort, twee hdmi-poorten, een displayport en twee usb-poorten.

Daarnaast zijn er drie gaming monitoren aangekondigd. Deze displays beschikken over grote 1ms IPS-displays en een verversingssnelheid van 160 Hz. Tijdens de grootste elektronicabeurs in de Verenigde Staten, CES 2020, verwachten we meer te horen over al deze displays. Het is nog niet duidelijk of LG de schermen ook naar Nederland wil brengen.

9to5Mac

Reageer op artikel:
LG-monitoren line-up voor 2020: 38-inch UltraWide met Thunderbolt 3 en meer
Sluiten