LG OLED Televisie kopen? MediaMarkt smijt met cashback acties!

Televisies zijn al tientallen jaren hét centrale punt van woonkamers. Waar dit gegeven anno 2019 bijna niet veranderd is, zijn de televisies zelf dat wel. Ze zijn dunner, slimmer en bieden veel meer kwaliteit dan vroeger. Iets dat ook zeker geldt voor de OLED televisies van LG. 

MediaMarkt smijt met cashback acties

De OLED televisies van LG weten menig woonkamer te voorzien van een flinke lading kwaliteit en dat vraagt om geweldige erkenning. Iets wat MediaMarkt als geen ander weet te doen. De winkelgigant komt met flink wat cashback acties aanzetten waardoor dit misschien wel hét moment is om zo’n OLED-pareltje in huis te halen.

OLED TV

Van 1 mei tot en met 30 juni 2019 zijn de televisies van LG met hoge korting te kopen. Of het nu gaat om een 65-inch of een 55-inch model: MediaMarkt geeft je tot wel €300 terug bij de aankoop van een van de volgende modellen:

55-inch LG modellen

  • OLED55E9PLA: €200 cashback
  • OLED55C9PLA: €200 cashback

65-inch LG modellen

  • OLED65E9PLA: €300 cashback
  • OLED 65C9PLA: €300 cashback

Meer informatie of er eentje bestellen? Dat kan via deze link!

LG OLED: televisie kijken zoals nooit tevoren!

Hartstikke leuk natuurlijk dat MediaMarkt met meerdere cashback acties komt voor LG televisies, maar waarom zou je eigenlijk voor LG OLED moeten gaan?

Het antwoord is eigenlijk hartstikke simpel. Als we het over OLED hebben, hebben we het al snel over LG. De producent is de grootste leverancier van OLED-panelen ter wereld. Dit komt niet alleen tot stand doordat LG de technologie in hun eigen apparaten stopt, maar de schermen ook levert aan concurrerende merken. Dit heeft alles te maken met het feit dat de producent gebruik maakt van de tweede generatie a9-processor. Hierdoor liggen de zwartwaardes nog lager dan normaal en spatten de kleuren van je scherm. Iets wat vooral tijdens het kijken van je favoriete Netflix-serie of spelen van je favoriete game perfect naar voren komt.

LG OLED

Dit komt vooral door de combinatie van de HDR functies, de kenmerkende zwartwaardes van OLED en het superieure geluid van Dolby Vision. Voeg hier het minimalistische design, ondersteuning voor talloze applicaties (YouTube, Netflix), een indrukwekkend aanbod aan aansluitingen (4x HDMI + 2x USB) en Google Assistant ondersteuning aan toe en je weet wat je in huis haalt.

De actie loopt van 1 mei 2019 tot en met 30 juni 2019 bij MediaMarkt!

In Samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
LG OLED Televisie kopen? MediaMarkt smijt met cashback acties!
Sluiten