Mark Hofman
Mark Hofman Home 21 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

LG’s oprolbare televisie is eindelijk te koop, kost slechts €74.000!

Tijdens de Consumer Electronic Show, beter bekend als CES, weet LG al jaren de show te stelen. Niet met opvallende T-vormige smartphones, die overigens ook heel cool zijn, maar met een oprolbare televisie. Een televisie waarvan we dus al jaren weten dat hij eraan komt, maar waarvan de komst constant uitbleef.

Gelukkig is het 2020 en is niets zeker dit jaar. De wereld staat op zijn kop, de nieuwe iPhone 12-modellen zijn voorzien van een nieuw ontwerp en LG brengt zijn oprolbare televisie op de markt. In Zuid-Korea. Voor een schappelijke prijs. Dat was sarcasme.

Oprolbare LG televisie eindelijk te koop

De 65-inch LG Signature is eindelijk te koop. De oprolbare televisie verschijnt op de markt in maar liefst 7 verschillende elektronicawinkels in Zuid-Korea. Dat klinkt als weinig, maar is eigenlijk best veel. Dat heeft dan voornamelijk met het prijskaartje van de LG Signature te maken. De televisie is namelijk voor 100 miljoen Zuid-Koreaanse Won op de kop te tikken. Omgerekend is dat een schappelijk bedrag van €74.462. Een klein fortuin dus.

Waarom de LG Signature bijzonder is hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Het is namelijk een televisie die geleverd wordt als televisiemeubel en waar je het scherm met een simpele druk op de knop tevoorschijn tovert. Het is mogelijk om het scherm volledig uit te rollen om te genieten van je favoriete films en series. Maar er is meer mogelijk. Is ben je in de gelegenheid om het scherm van de LG Signature slechts een klein beetje uit te rollen, waardoor je een soort bedieningspaneel hebt voor je smart home producten en je muziek.

LG Signature 65 OLED R
Rollen maar! (Afbeelding: LG)

We hebben de LG Signature tijdens CES 2020 in het echt mogen bewonderen en ook de kwaliteit van het scherm laat niet de wensen over. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zorgt niet alleen voor een bijzondere vormfactor, maar ook zeker voor een hoge beeldkwaliteit. Je hebt gewoon een OLED R scherm dat je ten alle tijden tevoorschijn kan toveren of op kan bergen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
LG’s oprolbare televisie is eindelijk te koop, kost slechts €74.000!
Sluiten